uhodily mrazy, vlhkost apod. studené auto, start motoru, cca 1 min. zatím lehké pískání ventilátoru, po minutě se zahřeje a vše OK.
Reklamoval již někdo ?
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Díky.
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
vypni tlačítkom fúkanie vzduchu do kabíny, nechaj iba na predné okno a nohy. Potom to nebude robiť.berco píše:Mne to zatial nepiska ale rozculuje ma ze nejde vypnut privod vzduchu do auta dam off a podla rychlosti ako idem mi prudi neustale vzduch. Pri 120ke je ako keby mam ventilator pusteny na 3jku je to na reklamaciu ci robi to aj vam?
Skusal som vypnut fukanie off zhasol dispej a chcel zmacknut okno alebo nohy tak sa hned vsetko spustilo. Podruhe som urobil zapol okno a nohy a vypol off tak sa to hned preplo a fukalo zas z palubky. Jedine co tomu asi zabrani a nefuka je off a prepnut vnutornu cirkulaci.doktorbartollo píše:vypni tlačítkom fúkanie vzduchu do kabíny, nechaj iba na predné okno a nohy. Potom to nebude robiť.berco píše:Mne to zatial nepiska ale rozculuje ma ze nejde vypnut privod vzduchu do auta dam off a podla rychlosti ako idem mi prudi neustale vzduch. Pri 120ke je ako keby mam ventilator pusteny na 3jku je to na reklamaciu ci robi to aj vam?
Vem si teplomer a zmer si ze to opravdu funguje jak ma, jen v poradnem vedru to zabere nez to ochladi. Otazkou je zda prvne vyvetras piradne vedro ven a potom teprve chladis. Atd. je tu spousta aspektu.kitrab píše:Filtr za kastlikem vymenen. Pokud je rozpaleno je to neco jineho.
Budu dale sledovat propadne pokus omyl. Diky za komentar.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |