Dúfam,že si aspoň užiješ,za toľkú námahu.

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
S nájezdem 60 000 bych čekal životnost destiček ještě alespoň jednou toliksarin007 píše:Alfe, včera jsem byl ve Strakoních s autem na 6. prohlídku, už to panečku letí, Ela pomalu stárne. Ale naštětsí vše v pohodě, neobjevili nic špatnýho, destičky 30% vpředu, 40% vzadu, takže to tento rok ježdě zvládnou. Klima dezinfikovaná, výměna oleje, filtrů atak, brzdová kapalina, ok, baterie jako nová (sám se divím, už jsem čekal, že budu dávat novou), čepy atak ok, diagnostika motoru taky ok. Takže zatím spokojenostNajeto skoro 60 tis.
Jediný čím mě naštvali, že mi to umyli. Já to měl čistý a oni to opláchli wapkou. To by nebylo nic blbýho, jenže oni tam mají silně chlorovanou vodu a jak to zaparkovali na sluníčko přes servis, tak jsem měl auto samou bílou tečku, že jsem skoro neviděl ven přes okna. Takže zase do myčkyProč sakra mějou čistý auto?
Hm, bohužel ne, a to dost brzdim motorem a nemyslim si, že bych byl nějakej závodník. Ne že bych se plazil, jezdim jak se říká "plynule", ale žádná brzda plyn. To mi v servisu říkali, že tam byl maník s autem, co je měl sjetý po 30 tis.Axel.Foley píše:S nájezdem 60 000 bych čekal životnost destiček ještě alespoň jednou toliksarin007 píše:Alfe, včera jsem byl ve Strakoních s autem na 6. prohlídku, už to panečku letí, Ela pomalu stárne. Ale naštětsí vše v pohodě, neobjevili nic špatnýho, destičky 30% vpředu, 40% vzadu, takže to tento rok ježdě zvládnou. Klima dezinfikovaná, výměna oleje, filtrů atak, brzdová kapalina, ok, baterie jako nová (sám se divím, už jsem čekal, že budu dávat novou), čepy atak ok, diagnostika motoru taky ok. Takže zatím spokojenostNajeto skoro 60 tis.
Jediný čím mě naštvali, že mi to umyli. Já to měl čistý a oni to opláchli wapkou. To by nebylo nic blbýho, jenže oni tam mají silně chlorovanou vodu a jak to zaparkovali na sluníčko přes servis, tak jsem měl auto samou bílou tečku, že jsem skoro neviděl ven přes okna. Takže zase do myčkyProč sakra mějou čistý auto?
![]()
Ad mytí: při zadávání zakázky jste si měli říct, že auto umývat nechcete. A je to. Víte, jak to je - líná huba, holé neštěstí.
To byl VorlajzNo spotřeba podle toho taky vypadala. Asi pan závodník![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |