![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Hyundai :hyu:](./images/smilies/eusa_boohoo.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderátor: Moderátoři
Těžko říct, ale např. ATLAS POLARBEAR 2 (na rajpneu.cz za 1232Kč) by nemusely být špatné, jelikož letní ATLASy dopadly v testech vcelku dobře.martin.holub píše:ahoj,
myslíte že se dá smysluplně jezdit na těchto levných : Barum Polaris 3 215/50 R17 95V ??? samozřejmě mně láká cena od 1700,- / ks
a co si myslíte o úplném low-endu - čína viz. obrázek :
Ty mě s těmi polarisami fakt strašíš, jsem dobrodruh, prodávat je nebudu, odzkůšám je a uvidím, kdyžtak je potom nechám na bratrovi na čtyřkolku. Ale asi tuším, že to bude děs - no ale zas byly zadarmo k novému autu, no, tak uvidím. Je však pravda, že jsem se barumu a matadoru vyhýbal v posledních 15 letech obloukem. Uvidím, pak napíšu nějaké poznatky, až to budu mít na autě.Axel.Foley píše:Barum Polaris nedoporučuji ani svému nepříteli. Na horších pneu jsem nejel.
Už několik zim po sobě jezdím na Hankook, aktuálně mám http://velko-pneu.cz/pneu/178508-hankoo ... 5-v-zimni/ Maximální spokojenostZnámý zase odjezdil minulou zimu na Matador MP92 Sibir Snow a nedá na ně dopustit.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |