Mimoň 2007
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
teda kucii nevim jestli souhlasit s kazdym zvlast nebo jen souhlasit s hanzem kterej souhlasi se zbytkem
ja uz bych to radsi nerozmazaval, v ramci "dobrych" klubovych vztahu a proste usporadal sraz v mimoni podle lonskyho vzoru, s tim ze letos planuju obohatit program na sobotni odpoledne kdy bude asi nejvetsi natrask
co se HCCZ tyce, jsou zvani jako vzdy vsici hyundaiaci takze klidne si tam muzete udelat vystoupeni a predstaveni klubu, muze se na tohle tema udelat diskuze a uvidi se jak to dopadne, bude to tak asi nejlepsi si to vyrikat osobne!
co se toitoiek tyce nebyl by problem je zajistit, spis si lamu hlavu jak to udelat s osobni hygienou lepe nez minule, je nam k dispozici akorat hradcanskej rybnik zatim, ale nebojte, uz se chystam se na to vrhnout at je vse vcas zarizeny a dam vedet jaky jsou moznosti, par napadu by bylo..
ja uz bych to radsi nerozmazaval, v ramci "dobrych" klubovych vztahu a proste usporadal sraz v mimoni podle lonskyho vzoru, s tim ze letos planuju obohatit program na sobotni odpoledne kdy bude asi nejvetsi natrask
co se HCCZ tyce, jsou zvani jako vzdy vsici hyundaiaci takze klidne si tam muzete udelat vystoupeni a predstaveni klubu, muze se na tohle tema udelat diskuze a uvidi se jak to dopadne, bude to tak asi nejlepsi si to vyrikat osobne!
co se toitoiek tyce nebyl by problem je zajistit, spis si lamu hlavu jak to udelat s osobni hygienou lepe nez minule, je nam k dispozici akorat hradcanskej rybnik zatim, ale nebojte, uz se chystam se na to vrhnout at je vse vcas zarizeny a dam vedet jaky jsou moznosti, par napadu by bylo..
- Reklama
4 Hard:
Proč ne? Už v minulosti jsme spolu komunikovali přes SZ a víš, že svůj názor řeknu a chybu uznám (aspoň se snažim ).... Pro myšlenku HCCZ jsem všema deseti, rozumim i důvodům, jak byl založený, ale teď, pokud to není záležitost pro pár jedinců (což doufám, že ne), by se to mělo dotáhnout do konce ke spokojenosti většiny (nikdy se nezavděčíš lidem všem, bohužel - nedělejme si iluze). Vím, že se založením bylo hodně práce, ale tím, že se registruje hlavička není všemu konec. Jak se mě nelíbil vývoj ve smazaném vlákně, tak se mě přestává líbit dění v klubu, bohužel A tahle parta funguje a taky by si svoji funkčnost na bázi dobrovolnosti a pochopení měla udržet...
Proč ne? Už v minulosti jsme spolu komunikovali přes SZ a víš, že svůj názor řeknu a chybu uznám (aspoň se snažim ).... Pro myšlenku HCCZ jsem všema deseti, rozumim i důvodům, jak byl založený, ale teď, pokud to není záležitost pro pár jedinců (což doufám, že ne), by se to mělo dotáhnout do konce ke spokojenosti většiny (nikdy se nezavděčíš lidem všem, bohužel - nedělejme si iluze). Vím, že se založením bylo hodně práce, ale tím, že se registruje hlavička není všemu konec. Jak se mě nelíbil vývoj ve smazaném vlákně, tak se mě přestává líbit dění v klubu, bohužel A tahle parta funguje a taky by si svoji funkčnost na bázi dobrovolnosti a pochopení měla udržet...
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Huňáč Accent 1,3 12V
Tady se bezne nevhodny prispevky sabotujou, obcas i celej thread. Kdyz das moc do nespravnejch rukou. Peto, jsi dokonalej organzizator. V Mimoni to pujde i bez atrakci, letiste samo o sobe, ty hangary atp. jsou pro me jedna atrakce:) Koukal jsem na stranky Toitoi, je tam i mobil s umyvadlem, coz bych videl jako pripadny reseni. Bez sprchy se vikend da v klidu vydrzet - cundry, chata atp, to bych neresil. Alespon na umyti rukou pred jidlem, po hrabani v motorech a tak. Hlavni je, at se tam aspon sejdem.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hanz: dobrovolnost, svoboda, moznost vlastniho nazoru a jeste jakesi uspokojeni...dle me zaklad kazdyho dobryho spolku. Asi se to ubira jinym smerem, nez jsme mi neznali cekali. Ja jsem jakousi oficialitu nepovazoval a doted nepovazuju za nutnost, protoze forum fungovalo a proste jednou za cas se forum slezlo, aby se videlo. Nic velkyho, nic oficialniho a nic prehnane organizovanyho. To se mi libi,...nevim, jaky to bude za dalsi dva srazy.
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Tak jak to tady tak čtu tak vidím že nejenom já, ale také ostatní mají plno otázek jak to bude s Mimoní a /-/.cz. Někde na začátku tohoto vlákna jsem se taky podivoval tomu co a jak se chystá, dá se říct že jsem měl stejné otázky jako vy a dostalo se mi odpovědi od Radeho, kterou už jsem sice poslal Hanzovi jako reakci na ten jeho příspěvek aby taky věděl vo co go. Tak tady ho máte všici a přeberte si to sami.
Vipe, hyundaiclub CZ nemůže pořádat pořádat Mimoň, vždyť je ve stádiu vzniku. Na Mimoni dojde k první valné hromadě, která určí směr klubu CZ do dalších let, nebo bude jeho činost utlumena a jako nepotřebný většinou odmítnut. Připomínám, že většinou členů, ne většinou přítomných. Takže oficiální akce klubu CZ bude skutečně až ta Morava a pak další rok teprve Mimoň už jako akce klubu CZ, kterou bude pořádat člen klubu(pokud bude chtít být členem) black_sheep. Takže když to veznem znovu, valná hromada hyundaiclubu CZ je skutečně jen doprovodná akce srazu hyundaiclubu NET, který pořádá na Mimoni Black. Píši to raději jako SZ abych nevyvolal zbytečné reakce. Pokud si ale myslíš, že toto vysvětlení by bylo nutné podat veřejně máš můj souhlas se zveřejněním na fóru.
Rade622
A bude ten doprovod mit majaky? Zrejme se to za pul roku nestiha...mno, nevadi, urcite to vyjde jindy
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Takže já taky otevřeně, po pár SZ, a bez rejpanců - ve vývoji HCCZ teď vidím největší problém v tom, že málokdo tady, na fóru, ví co se děje a bude dál dít s HCCZ. Má reakce pravděpodobně vyvolala to, co tady zjevně chybělo - informaci o dění, kterou buď chápu a uznám, protože s posunem klubu dál jsou další starosti a něco prostě dělat ještě nemůžu (tomu rozumím) nebo neuznám a budu do toho rejt dál. Tajnůstkaření (i když asi nechtěné), podle mě, už teď ničemu nepomůže.
Proto bych chtěl všechny, kteří jsou do HCCZ a dalšího dění v něm nyní zapojeni, aby na ofiko stránky (podle mě by to bylo nejlepší, k tomu byly asi založené) nebo sem na net zveřejnili i pro nás, zatím nezapojené, co se děje nového. Potom nebude důvod k doměnkám, bude jasné o co jde a občas půjde aspoň radou pomoci (např. elektronické přihlášení do klubu).
Proto bych chtěl všechny, kteří jsou do HCCZ a dalšího dění v něm nyní zapojeni, aby na ofiko stránky (podle mě by to bylo nejlepší, k tomu byly asi založené) nebo sem na net zveřejnili i pro nás, zatím nezapojené, co se děje nového. Potom nebude důvod k doměnkám, bude jasné o co jde a občas půjde aspoň radou pomoci (např. elektronické přihlášení do klubu).
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Huňáč Accent 1,3 12V
- macháček
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem tu četl, že na Mimoň jsou nebo budou pozváni všichni Hyundaiáci, tedy je možnost, že se tam představí i HCCZ ne? Proč tolik pesimismu Harde a Hanzi, jěště se ten ofi klub pořádně nerozběhl a už se to tu dělí a pomalu zamítá něčí přítomnost v Mimoni. Upozorňuji stále ještě nejsem členem HCCZ, aby tady nedošlo k nějaké mejlce, že tu agituji. Pamatujete jak nás rozohnil HC.net, nechme tomu volnej průběh, a pořád to opakuji, vždyť nikdo nikoho nikam nenutí, jestli je někdo u zahrádkářů nebo včelařů, tak je tam taky dobrovolně a doborvolně může i vystoupit. Ta Mimoň jak ji organizuje Black se mi zdá dost dobrá a ostatnímu nechme čas.
Hyundai Lantra kombi 1.5 12V GLS/r. v. 2000
Kluci tak já už tomu vůbec nerozumím Pochopil jsem z toho že ten sraz v Mimoňi bude něco vrlkýho???Myslím jako velkýho-Hodně oficiálního???Já nevím,ale trošku se toho bojím.Když jsem byl v Mimoňi,tak to bylo všechno super a tady čtu i něco o vstupným či co.
Vím že jsem tady dlouho nebyl,ale něco jsem pročítal a moc tomu nechápu
Chjo.Asi si udělám svůj klub se svým autíškem.Bude to Kyrglík klub a budu tam jen já.Budu si dělat srazy,vyjížďky....Sice tam nebude hojná účast,ale bude to v klidu
Chjo.Asi si udělám svůj klub se svým autíškem.Bude to Kyrglík klub a budu tam jen já.Budu si dělat srazy,vyjížďky....Sice tam nebude hojná účast,ale bude to v klidu
Hyundai Coupé 2.0 16v
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
- macháček
- Kontaktovat uživatele:
Já si myslím, že to bude tak jak jsi byl zvyklý doposud, jediné co je možné, že tam tentokrát bude více háčkařů, ale to si myslím nevadí. Dělá se tu moc humbuku pro nic.Kyrglík píše:Kluci tak já už tomu vůbec nerozumím Pochopil jsem z toho že ten sraz v Mimoňi bude něco vrlkýho???Myslím jako velkýho-Hodně oficiálního???Já nevím,ale trošku se toho bojím.Když jsem byl v Mimoňi,tak to bylo všechno super a tady čtu i něco o vstupným či co.
Hyundai Lantra kombi 1.5 12V GLS/r. v. 2000