Kombinaci 1.6 GDI 99 kW a 1.6 TGDI např. se 36 kW bych pochopilshawt píše:Novy ceed asi 1.4 tgdi mit bude a nebo rovnou 1.6 tgdi

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Kombinaci 1.6 GDI 99 kW a 1.6 TGDI např. se 36 kW bych pochopilshawt píše:Novy ceed asi 1.4 tgdi mit bude a nebo rovnou 1.6 tgdi
Máš mat ruky na volantemari077 píše:zdravím pani tak dnes som prevzal novú i30 ale chyba mi tam rúčka nad hlavou vodiča všetci ostatní pasažieri ju majú :O
No a ještě zkontrolujte všichni páté dveře...je jich tam mám pocit 4 nebo 5...Tudy píše:Objevil jsem další záslepky na spodní hraně předních dveří, je tam celkem 8 ks
Všechny jsem sundal, pro jistotu jsem se ještě podíval i na i30 II a samozřejmě tam jsou jen otvory bez záslepek.
Čába nebláznipetzl62 píše:No a ještě zkontrolujte všichni páté dveře...je jich tam mám pocit 4 nebo 5...Tudy píše:Objevil jsem další záslepky na spodní hraně předních dveří, je tam celkem 8 ks
Všechny jsem sundal, pro jistotu jsem se ještě podíval i na i30 II a samozřejmě tam jsou jen otvory bez záslepek.
Jasne že by to bolo dokonca by mi ani nevadilo priplatiť si nejakých 20€ aby tam bolo aspoň na cestu domov zo showroomu.hafush píše:Myslím si, že fér by bylo, kdyby v autě bylo benzínu tolik, kolik je rezerva.
Je pravda, že jsem taky měl podle PP méně, než byla nejbližší benzínka, ale jak všichni víme ,tak v tomhle PP hodně kecá a benzínu je tam při nule ještě dost, cca těch 50 km by se mělo odjet.
mari077 píše:Je podľa vás v poriadku že Vám dajú auto už s minimom benzínu ? Keď som ho prevzal boli na palubnom počítači 3 — a oni mi povedali že to je tak dojazd na 50km a v manuáli k autu je písané že je dojazd menší ako 1 km :O
A ja som s tým jazdil 7 km na najbližšiu pumpu :O
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |