Já vim, vzpomínám si.. byl to krásnej denRasty píše:MartasZ: jo já tam byl taky mával si tim pohárem předemnou Jsem od Hradce Králové, ale klidně by jsem přijel. Do blatný jezdim každej rok v létě do kempu stanovat (letos to bude 17tý rok po sobě ) Mám tam dost příbuzenstva tak by jsem je rovnou navštívil
jihočeši....
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
-
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Nebojse jezdim pomalu, na těch 13" co teďka mam se ani moc jet nedáŽluťasek píše:Taky bych se tam mozna mrknul kdyz nebudu v praci by jsme mohli jet spulu Yurri teda pokud mi nebudes ujizdet prece jen nemam turbinku
No klíďo, ještě uvidím, ta moje potvora je pěkně nenažraná co se paliva týčeKarlos píše:Yuri a Žluťásek: No jasně, klidně přijeďte. Před srazem se tu určitě objeví vlákno, kde se domluví kdo přijede, kde se sejdeme atd.
Asi sem e s nim nenaučil ještě jezdit protože jinak se nemůžu vysvětlit že na mne "hladový oko" začalo mrkat už po 350kilometrech od plný nádrže
Ale tohle se něják vyřeší nebo prostě šáhnu do hloubi svojí šrajtofle
Naposledy upravil(a) Yurii dne 02 úno 2007, 12:16, celkem upraveno 1 x.
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
Já ji mám ale hezčí,je na ni hezčí pohled..Tak si ji alespoň prohlídneš Ale předek už neuvidíš..Jen v cíli....MartasZ píše:No to je ale nějak hodně sebevědomí.. tak too sem zvědav kdo si bude čí prdelku prohlížetKyrglík píše:Nu to si piš že letos tě dostanu Ikdybych měl vytrhat sedačky abych byl lehčí Pořádně si prohlídni moje auto ze předu-pak už budeš koukat jen na zadek(auta)
A jestli myslíš že mám sebevědomí-mám....Shodit mě můžeš vždycky
Hyundai Coupé 2.0 16v
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
- Hovorys
- **
- Kontaktovat uživatele:
Nevite o nekom z Pisku (nebo okoli), kdo ma cerveny Coupe 2002 - 2006? parkrat sem tam to auti videl, tak by me zajimalo jestli to nejni nekdo z clubu...
*R.I.P* 1994 Hyundai Pony 1.3 LS 43kW/58k
*Prodáno* 1994 Hyundai Scoupe GT 85kW/116k (Alias Yuriiho otloukánek )
1996 Hyundai Sonata 102kW/139k - Nebrzdí, ale to je detail
- Hovorys
- **
- Kontaktovat uživatele:
je tu aspon nekdo z pisku? ze bych pokecal, protoze sem tam celej tejden... nebo kdyby prijel nekdo ze strak na pokec, taky bych se nezlobil...
*R.I.P* 1994 Hyundai Pony 1.3 LS 43kW/58k
- macháček
- Kontaktovat uživatele:
No, už jsem o tom uvažoval, ale děti ochořeli, vyfásli antibiotika a jelikož dělám indiánskou babičku , tak se nemůžu hnout z domova.Hovorys píše:je tu aspon nekdo z pisku? ze bych pokecal, protoze sem tam celej tejden... nebo kdyby prijel nekdo ze strak na pokec, taky bych se nezlobil...
Hyundai Lantra kombi 1.5 12V GLS/r. v. 2000
Takže mapka je aktualizována http://lantraweb.net/zzz/jihocesi.jpg
Členy klubu, kteří nemají žádné nebo jen jeden či dva příspěvky jsem tam nedával. Jestli tam někdo chybíte, klidně pošlete SZ
Členy klubu, kteří nemají žádné nebo jen jeden či dva příspěvky jsem tam nedával. Jestli tam někdo chybíte, klidně pošlete SZ