Jinak si nemůžu nerýpnout - on ten Miloš má 1.4 T-GDI a brble, že to je neohrabaný, no teda...

A VIF do benzínu jsem přidával taky, ale ne do každé nádrže, nechtělo se mi furt v plným kufru lovit tu plechovku.
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Ahoj rýpale ..... je to nový, musí si to sednout trochu, tak v tom smysluChasnik píše:Takhle z profilu ten kombík vypadá stejně nejlíp. Gratuluji. Můžu vědět, jaká byla ta zvýhodněná cena u Valouška?
Jinak si nemůžu nerýpnout - on ten Miloš má 1.4 T-GDI a brble, že to je neohrabaný, no teda...![]()
A VIF do benzínu jsem přidával taky, ale ne do každé nádrže, nechtělo se mi furt v plným kufru lovit tu plechovku.
S tvým nájezdem to chápu. Zatím stíhám nachystat si to doma před tankováním do menší origo lahvičkyChasnik píše:A VIF do benzínu jsem přidával taky, ale ne do každé nádrže, nechtělo se mi furt v plným kufru lovit tu plechovku.
Vervu 100 najdeš spolehlivě jen na Benzinách Plus.Na těch normálních ji zatím nemají.Ale dřív tam nemívali ani Verva diesel a s přibývajícím zájmem ji zavedli,tak se snad časem taky dočkáme.hafush píše:U nás Vervu nemají na každé Benzině, jen někde, což mně velmi překvapilo.
Proto jsem včera VIF zakoupil v Auto Kelly a od těch nynějších 1300 km leju množství dle doporučeného dávkování do obyč. N95, snad to trochu tu Vervu nahradí.
Většinou tankuju až když už jedu na rezervu a na poslední chvíli hledat tu správnou Benzinu, tak to bych měl určitě neustále problémy.
Díky za typChaosrx píše:Měnil jsem všechny žárovky za Osram nightbreaker Laser a můžu doporučit. V porovnání s originálem svítí více bílým světlem a hlavně o dost více intenzivněji. Na obrázku napravo jsou originální, nalevo osram.
Pokud chceš ještě o kus více bílé, tak Osram coolblue intense. V porovnání s NBL mi ale přišlo, že o kus méně svítí.
Jinak připrav se na to, že je vepředu celkem 6 h7 žárovek, tj výměna okolo 2000 Kč.
https://drive.google.com/file/d/0Bwekdd ... p=drivesdk
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |