Servisy v Brně

Pokud se váš dotaz nehodí do žádné sekce pište jej sem.

Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři

Mishak
*
Kontaktovat uživatele:

Servisy v Brně

Příspěvek od Mishak »

Chtěl bych se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti se servisy v Brně, potřeboval bych s autem do servisu a v Brně jich je trocha víc, tak nevím který zvolit. Předem dík
Hyundai Lantra 1.8 16V 1993
Reklama

Felotron

Příspěvek od Felotron »

Ja jezdim k do autostylu a jsem spokojenej...
Mishak
*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mishak »

No já jsem se díval na ty servisy na netu a asi bych zkusil ten Autostyl. tak díky
Mishak
*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mishak »

No já jsem se díval na ty servisy na netu a asi bych zkusil ten Autostyl. Jak dlouho tam trvají opravy nebo prohlídky, je potřeba se nějak předem objednat?
Felotron

Příspěvek od Felotron »

Ja tam vzdycky na drzo prijedu a hotovo ;)
Obvykle jsou rychli... A pokud to mas predem domluveny, tak jenom pockas, nez to kluci udelaji. Dyl jsem tam mel auto, kdyz mi menili spojku - cekali, az prijdou dily
Vita
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vita »

No ja jedu do autostylu ted v utery, tak jestli pockas, tak sem pak hodim, jak jsem byl spokojenej a hlavne jak jsem dopad .....
Mishak píše:No já jsem se díval na ty servisy na netu a asi bych zkusil ten Autostyl. Jak dlouho tam trvají opravy nebo prohlídky, je potřeba se nějak předem objednat?
Ja se tam byl objednat, Chci po nich kompletni kontrolu a zaroven STK ...
Predbezna cena 2500..... pokud udelaji skutecne kompletni kontrolu, rad jim ty prachy dam .....
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
Mishak
*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mishak »

No já počkám, tak se pak ozvi. A jak dlouho předem jsi se objednával?
Vita
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vita »

No byl jsem tam osobne, ale spis jen abych se koukl, jak to tam vypada ....
Byl jsem tam minuly tyden ve ctvrtek ...
Takze tak tyden do predu ti to bude stacit ....
Vita
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vita »

No ja jsem si od nich nechal udelat kompletni testy a prohlidky ....
No nevim, co udelali, nebo neudelali, zauctovali bez mala 4000 a bylo vymalovano .... menili me olej, brzdovku, delali technickou ... To jsou veci, ktery jsem schopnej overit .... Zbytek nevim ......
jo a jeste takova pikanterie ..... Borec tvrdil, ze je vsechno super a tak, no moc se me tomu nechce verit .....
Asi to hodim jeste nekam ....
ale to nejzajimavejsi na konec ..... Chci odjet a nahle se mi pri zastaveni pred dilnou zacne propadat brzda ..... no tak na toho technika vybehnu a on se me male msnazil vnutit, ze uz to tak bylo ....
No to se mi moc nelibilo, tak si to vzali nazpet do dilny a hele ... spatne utazenej odvzdusnovaci sroub ....
Prvne vyhrozovali, ze to bude hlavni brzdovy valec, ze pry pri vymene brzdovky obcas odejde ....
no to me zvedlo ... takze ja tam dovezu auto v poho a oni me ho vrati bez brzd ... no nakonec to dali do kupy ... ale mam z autostylu smisene pocity ....
Tak asi tolik ....
ryba

Příspěvek od ryba »

tyjo, kdyz tak slysim ty zkazky...zlatej Donat u HK...tam se muzes divat, chlapi udelaj to co maj, konzultujes to rovnou na dilne a za mensi prachy. Ze ma svy mouchy, to jo, ale kdyz se nenechas a trochu pritlacis, je v pohode.
Lantra 93/1,5 8v, slouzila dobre, bud ji zeme lehka. Nyni mondeo 2,0i
Pajk
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pajk »

ryba píše:tyjo, kdyz tak slysim ty zkazky...zlatej Donat u HK...tam se muzes divat, chlapi udelaj to co maj, konzultujes to rovnou na dilne a za mensi prachy. Ze ma svy mouchy, to jo, ale kdyz se nenechas a trochu pritlacis, je v pohode.
A byl tam Donát osobně?Nebo je to snad tvůj kámoš?Mě teda rezolutně zatrh chodit na dílnu. 8) 8) 8) [/img]
Lantra kombi 1.6-G4GR,r.v. 97
ABS,klima,dálka
ryba

Příspěvek od ryba »

tak to me ne, zadnej kamos to neni. Proste sedim u stolku a obcas juknu, vsimam si a cokoliv zjistej mi reknou at se jdu podivat. Normalne pod zvedak, nic neobvyklyho. Samozrejme tam nesmis stat a cumet jim pres rameno na litajici jiskry od fricky pod autem, jde o tu konzultaci zavady na aute.
Lantra 93/1,5 8v, slouzila dobre, bud ji zeme lehka. Nyni mondeo 2,0i
Tommas33
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tommas33 »

Tak jsem se rozhodl sem napsat svoji dnešní zkušenost.Rozhodl jsem se,že když mají děti pololetní prázdniny zajedu se synkem na výlet do Vyškovského aquaparku.Jedu si to po staré cestě jsem asi 10km od Brna za Rousínovem a co nevidím prodej nd,pneservis,rychloservis.Tak si se synkem říkáme,že to na spáteční cestě omrknem.Napadlo mně,že bych měl koupit převodový olej.Výsledek:ochota a ceny dobrý.Výměna přev.oleje kompl.kontrola auta dolití ostřikovačů cca:2.litry cena 610,-celou dobu jsem byl u auta.Jinak jsem se ptal co dávají za olej Liqui-Moly 10w-40 120,- litr.Byl jsem velice spokojen s přístupem.Je to asi 15km od Brna obec Komořany.
Accent 1.3 12v 97:Láska se kterou jsem se těžce loučil.Sonata 2.0 16v už taky minulost...nyní Škoda felicia combi 1.9 d provoz na eko naftu 1.30kc km...Citroen xantia 2.0HDi
MartasZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MartasZ »

Jojo.. do tohodle oleje chci jít teď taky.. akorát furt nevim jestli ještě syntetiku, nebo už polo.. mám najeto 150t :oops:
Hyundai Coupe 2.0 16v 1997
102kW G4GF
dB Drag Racing 136,2dB :D
Obrázek
Tommas33
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tommas33 »

Martaz oni mi poradily,vzhledem k najetým km (115000)at přejdu na polo.Jestli se ti ta cena zdá dobrá tak ti ho můžu dovést.Třeba do Mimoně jestli to klapne.
Accent 1.3 12v 97:Láska se kterou jsem se těžce loučil.Sonata 2.0 16v už taky minulost...nyní Škoda felicia combi 1.9 d provoz na eko naftu 1.30kc km...Citroen xantia 2.0HDi
Odpovědět

Zpět na „Lantra - Technická sekce“