Obě mají ve specifikaci o 20% bělejší než běžná žárovka, takže co se týká barevnosti, není mezi nimi rozdíl. A bílé světlo není moc dobré v dešti.Miloš Z. píše: Ok, díky . Které z těch dvou je více bílé, to je hlavní účel výměny ....... M.
i30 1.0 T-GDI - "Cooper"
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Re: i30 1.0 T-GDI - "Cooper"
Seat Leon 5F FR 1.8 TSi 162 kW
i30 II combi 1.6 GDi 99 kW (2013)
Suzuki Swift 1,3 50 kW
Suzuki Wagon 1,3 56 kW
Škoda 120 L, LPG
i30 II combi 1.6 GDi 99 kW (2013)
Suzuki Swift 1,3 50 kW
Suzuki Wagon 1,3 56 kW
Škoda 120 L, LPG
- Reklama
petzl62 píše:Už jsem to psal ve svém vláknu-řešil jsem prakticky to samé a není to vůbec žádný problém.Jen to chce trefit servis,kde mají kvalitní regloskop a hlavně někoho,kdo se v tom vyzná.Od seřízení světel je to naprostá paráda a jsem velmi spokojen.Veškeré nutné údaje pro seřízení světel jsou jasně zřetelné na světlometu.
A pokud ti budou někde v "autorizovaném" servisu tvrdit,že to nejde,tak jeď na STK,tam s tím nebude žádný problém a třeba u nás to stojí 100.- Nech si vystavit účet a s gustem si jej zajeď nechat proplatit do "autorizovaného" servisu.Použiješ li patřičně důrazný slovník,věřím,že nebudeš mít problém.
Moc díky!!
Výsledek - objednal jsem se do Hyundai HB Pardubice a dnes ráno světla seřídili...oprava trvala cca 25 minut a vše bez problémů. Prozatím to nemám vyzkoušené, ale podle zkušebních přístrojů by to prý už mělo být ok. K tomu ještě vyndali záslepky z předních dveří které tam byly zapomenuté z výroby...
K tomu jsem zjišťoval jak je to finančně na i30 III 1.0 t-gdi s první garančkou... Bylo mi řečeno, že 3500 určitě (výměna oleje + kontrola auta), k tomu dle potřeby výměna filtru klimatizace ale mělo by to být kolem 4000Kč - pokud to tak bude, tak maximální spokojenost, čekal jsem víc...
Jinak ještě k těm žárovkám, s Osram Night Breaker Unlimited mám taky výbornou zkušenost a můžu doporučit.
Hyundai i30 III, Symbol Plus, Intense Copper, 1.0 T-GDI - 88Kw
ex BMW e46 Touring FL, Oxford Green, 320d - 110 Kw #NaftaPatříDoKamen
ex BMW e36 Touring FL, Imola rot, 318i - 88Kw #FirstLove
ex BMW e46 Touring FL, Oxford Green, 320d - 110 Kw #NaftaPatříDoKamen
ex BMW e36 Touring FL, Imola rot, 318i - 88Kw #FirstLove
To jsme se tam dnes mohli potkat Byl jsem tam s gumamaluke91 píše:petzl62 píše:Už jsem to psal ve svém vláknu-řešil jsem prakticky to samé a není to vůbec žádný problém.Jen to chce trefit servis,kde mají kvalitní regloskop a hlavně někoho,kdo se v tom vyzná.Od seřízení světel je to naprostá paráda a jsem velmi spokojen.Veškeré nutné údaje pro seřízení světel jsou jasně zřetelné na světlometu.
A pokud ti budou někde v "autorizovaném" servisu tvrdit,že to nejde,tak jeď na STK,tam s tím nebude žádný problém a třeba u nás to stojí 100.- Nech si vystavit účet a s gustem si jej zajeď nechat proplatit do "autorizovaného" servisu.Použiješ li patřičně důrazný slovník,věřím,že nebudeš mít problém.
Moc díky!!
Výsledek - objednal jsem se do Hyundai HB Pardubice a dnes ráno světla seřídili...oprava trvala cca 25 minut a vše bez problémů. Prozatím to nemám vyzkoušené, ale podle zkušebních přístrojů by to prý už mělo být ok. K tomu ještě vyndali záslepky z předních dveří které tam byly zapomenuté z výroby...
K tomu jsem zjišťoval jak je to finančně na i30 III 1.0 t-gdi s první garančkou... Bylo mi řečeno, že 3500 určitě (výměna oleje + kontrola auta), k tomu dle potřeby výměna filtru klimatizace ale mělo by to být kolem 4000Kč - pokud to tak bude, tak maximální spokojenost, čekal jsem víc...
Jinak ještě k těm žárovkám, s Osram Night Breaker Unlimited mám taky výbornou zkušenost a můžu doporučit.
I30 kombi 1.4T-GDI M6 Style-technology, white sand
I30 kombi 1.6GDI M6 Tricolor - comfort, ara blue
I30 kombi 1.6GDI M6 Tricolor - comfort, ara blue