Nie som ešte rozhodnutý, ale mám zatiaľ dvoch adeptov:petzl62 píše:Co bude(je) místo něj...prozradíš?
1. Honda Civic Sport Plus
2. Audi A4 Kombi
Moderátor: Moderátoři
Nie som ešte rozhodnutý, ale mám zatiaľ dvoch adeptov:petzl62 píše:Co bude(je) místo něj...prozradíš?
Ahoj, ešte neviem. Honda by mala byť nová 1,5 automat benzín. Iná možnosť nie je. Audi jazdenka 2016, asi 2,0 TDi automat.idam.i píše:Ahoj Robo,tak už to má Eagle zrátané?
Máš dosť široký rozptyl.Cenovo aj typovo.U Hondy je to jasné,ale u Audi uvažuješ o akej motorizácii?
Zatiaľ sa prikláňam aj ja k Honde. Dizajn mi vyhovuje Uvidím aká bude ponuka. Keď sa dohodnem, bude Hondaidam.i píše:Z tohto by som volil tú Hondu,aj keď dizajn som ešte úplne nepredýchal.
mne vôbec mne je i40 zbytočne veľkáidam.i píše:Nebude ti trochu malá ?
Na Mondeu som mal ťažné a keď som potreboval naozaj niečo odviesť, zapriahol som vozík. Do i40 som dal v pohode celý bicykel, ale na dva to už bolo malé a ťažné sa mi do i40 montovať nechcelo, ale HR-V s ťažným a na ňom držiak na 2 horáky - to bude parádapetzl62 píše:To na české fórum raději nepiš...i když je to jen
Tady kdo nemá kufr-jako by nebyl.A čím větší,tím lépe Není potřeba,ale co kdyby jednou...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |