](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Kde ti to bylo řečeno? V tom servisu by mně už víc nikdo neviděl

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Tak to byl pekny v** ten co ti to rekl. To bych se mu vysmal... a uz by me tam nikdy nevidel. Toto ti muze rict jen ubozak ktery bojuje o preziti.pepe pedro píše:Já když jsem si sám vyměnil filtre ,tak mi řekli,že to byl neautorizován zásah do vozu.Pretým s tím neměli problémy.Až teraz,po 5rokoch
A dovolili ti samotneho si otevrit aspon devere nebo to je taky zakazanopepe pedro píše:Já když jsem si sám vyměnil filtre ,tak mi řekli,že to byl neautorizován zásah do vozu.Pretým s tím neměli problémy.Až teraz,po 5rokoch
To je dovoleno, ale pokud se špatně dovírají, tak je to tím, že jsi natankoval nekvalitní palivo! Takže se to nesnaž reklamovatshawt píše: A dovolili ti samotneho si otevrit aspon devere nebo to je taky zakazano![]()
Jsem fakt kliďas a pohodář,ale po této větě bych se pána s klidem zeptal,jestli mu můžu neodborně rozhodit sandál.pepe pedro píše:Já když jsem si sám vyměnil filtre ,tak mi řekli,že to byl neautorizován zásah do vozu.Pretým s tím neměli problémy.Až teraz,po 5rokoch
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |