a byla to ta volnoběžka

Je na to třeba speciální nářadí..... takže jen golou to nedáš

Moderátor: Moderátoři
Ahoj, ty tlumice uz jsem konecne vymenil, dal jsem take Ashika a sjem moc spokojeny. Je to uplne jine svezeni.Stonepet píše:Ahoj, taky jsem dlouho zvažoval výměnu tlumičů, měl jsem reference na Kayaba tlumiče, ale tam to bylo 50% na 50%, sachsy ty byly hodně doporučovány, ale cena je celkem dost vysoká. Nakonec jsem se rozhodl pro ASHIKA a ať si kdo chce, co chce říká, jsem spokojený, přestalo klepání vrzání a auto lépe drží. Rozdíl byl poznat. Ale každého výběr, taky jsem měl strach, že budu litovat. Ale opak je pravdou. Cena za jeden, konkrétně pravý zadní je parádní:
https://www.autodily-pema.cz/tlumic-per ... order_item
a horní uložení bych měnil 100% ty gumy už jsou hodně zteřelé, po 10 letech se není čemu divit.
Bral jsem kayaby tam toho z horního uložení na výběr moc nebylo.
Ahoj, jsem moc rád, že jsi spokojený, ať dlouho a dobře slouží.midii píše:Ahoj, ty tlumice uz jsem konecne vymenil, dal jsem take Ashika a sjem moc spokojeny. Je to uplne jine svezeni.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |