Nová kola na accentovi - co na to říkáte?
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
- Reklama
-
- **
-
- **
jednoduchá odpověd, 195/50/R15 není pěkná guma a nepůsobí tak pěknými proporcemi, za další tyhle gumy byli k těm kolům , jsou funglový, a protože je to 195 tak jsem si říkal že nebude vadit když to kolo bude mít menši velikost at se to alespon trochu eliminuje, no a na konec je fakt že se mi opravdu ty gumy líbí, ale je pravda že nový je možná už nikdy nekoupim kvůli ceně. 

accent 1.3,Zatmavený,alu borbet,bosi výfuk,musika
Neni lepci radci koupit tvrdci a nisi pruziny?Napr.Supersport de o 4 cm dolu.Na lantru jsem je platil neco kolem 4000,-.tomas.holoube píše:tak chlapy, řezal jste někdo pružiny u accenta??o kolik a postup??dík
Accent 1.5 GT
Lantra 1.8 GT 94 , Lantra 1,6 GLS na dily
Trajet 2.0 CVVT 2005 momentálně na JIPce po manželčině zásahu. :-(
Trajet 2.0 CVVT 2006 plyn
Sonata 2.0 2002
H-100 Vodácký šmajchlkabinet s lůžkovou úpravou! :-)
Lantra 1.8 GT 94 , Lantra 1,6 GLS na dily
Trajet 2.0 CVVT 2005 momentálně na JIPce po manželčině zásahu. :-(
Trajet 2.0 CVVT 2006 plyn
Sonata 2.0 2002
H-100 Vodácký šmajchlkabinet s lůžkovou úpravou! :-)
-
- **
no je pravda že řezat pružiny není dobrý, máme ještě s mou... citroena AX najen tak po městě a je to seříznutý a je to jak koza, to ne s tímhle jezdim i na dálky a nechci mít naklepanou prdel, sportovní podvozek-popřemejšlim, tenhle je v podstatě komletně stejně v háji-je to snad všechno původní.ale sportovní to bude taky dost tvrdý, uvidim,ted se pracuje na zužení tlouštky podložek tak se uvidí jak se to a hlavně o kolik povede 

accent 1.3,Zatmavený,alu borbet,bosi výfuk,musika
No nic proti, ale když si koupíš kratší pružiny (s progresivním vynutím) a dáš je na tlumiče co jsou v háji, tak je to stejný jako když uřízneš sériový pružiny....výsledek=cca o 50% horší jízdní vlastnosti a o 90% větší pravděpodobnost, že se příštího dne probudíš na jednotce intenzivní péče (v lepším případě).
Říká se, že do -40mm se dají pružiny dát i na sériové tlumiče, jestli je to pravda nebo ne, netušim, ale co je jistý je to, že ty tlumiče odejdou dřív. Každopádně nejlepší řešení je komplet podvozek (tlumiče i pružiny) od nějakého renomovaného výrobce. Každopádně ale první co bych udělal, kdybych přemejšlel o tuningu podvozku je dal všechno co zůstane sériové do 100%ního stavu. Člověk se občas diví, co udělaj už jen nový tyčky stabilizátorů
Říká se, že do -40mm se dají pružiny dát i na sériové tlumiče, jestli je to pravda nebo ne, netušim, ale co je jistý je to, že ty tlumiče odejdou dřív. Každopádně nejlepší řešení je komplet podvozek (tlumiče i pružiny) od nějakého renomovaného výrobce. Každopádně ale první co bych udělal, kdybych přemejšlel o tuningu podvozku je dal všechno co zůstane sériové do 100%ního stavu. Člověk se občas diví, co udělaj už jen nový tyčky stabilizátorů

-
- **
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem od Dračka koupil progresivni pružiny auto si sedlo o 3cm a je to daaaleko lepši než to bylo.Vřele doporučuji.Auto daleko lip sedi i reakce jsou ostřejší.Dnes jsem pěkně tlačil před sebou P 406 2,0L na cestě z Vyprachtic do Vemberka nakonec mě pustil neměl šanci
Neni to tak tvrdy jak si každy mysli.Spokojenost

Lantra combi 2,0 16v DOHC 102kw, 98r.v zelená metaliza.snížena,sport.filtr. ale už prodaná ted Subaru ale vzpomínám na lantru