Ale to kúzľo objavovania stále nových a nových funkcií,tomu sa nič nevyrovná.

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
jj, to je skutečně kouzlo, jako když jsem v autosalonu prodejci vysvětloval, jak má deaktivovat alarm, když klíčkem otevře auto, které bylo předtím zamknuté dálkou. Předtím to tam chvilku řvalo, asi zrovna podléhal kouzlu objevováníidam.i píše:S manuálom to zvláda každý.![]()
Ale to kúzľo objavovania stále nových a nových funkcií,tomu sa nič nevyrovná.![]()
Tak nerikam ze bych se z toho manualu neco nedozvedel.Predem,kdyz nic nepotrebuju,tak jsem to opravdu necetl.Samozrejme,kdyz mi ted prestane svitit zarovka,tak se tam treba kouknu,ale zas tu mame strycka googla nebo youtube a v neposledni rade i toto forumvorlajz píše:já si manuál k autu přečetl vždycky... už jen pro zajímavost... ale každý to má jinak a kdo si ho nečte, tak se prostě zeptá na fóru, že jo![]()
![]()
Dekuji za napovedu,uz jsem se kouknulJoKo píše:asd, myslim si, ze bude ovela jednoduchsie otvorit manual ako sa vypytovat na fore... nasepkam ti, ze v anglickom je to na strane 3-16
JoKo píše:vidis? stacilo precitat manual k vozidlu a nemusel si davat {zbytocnu} otazku na forum...a mozno by si sa dozvedel este kopec zaujimavych veci ohladom tvojho vozidla
To máš v každým manuálu, 80-90% balast a zbytek jsou ty užitečnosti. A ty jsou občas zajímavý. I když pravda, občas se mi stane, že když se chci něco dovědět např. o výměně nebo demontáži, tak pro prohledání indexu a nalistování požadované stránky se dozvím: "vyhledejte autorizovaného opravce"Axel.Foley píše:Manuál ke svému současnému autu jsem četl ze zvědavosti. Lituji, že jsem to udělal, větší snůšku nesmyslů jsem dávno neviděl... vlastně ano, ale to patří jinam...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |