![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Za posledních 5 let jsem to použil dvakrát, vždy, když jsem potřeboval rychle předjet v malé rychlosti na krátkém úseku. Zkoušet pouze na suchu v a plusových teplotách, i obyčejná 1.6 MPI dokáže s autem zacloumat, když podřadíte z 5 na 2 s meziplynem a v 50 tam kopnete plnej céres. To by na mokru mohlo pěkně zatancovat, zvlášť, když těsně potom s otáčí volant doleva při předjížděcím manévru.petzl62 píše:No nějak mi uniká vypovídací hodnota zrychlení auta na dvojku...,ale asi jsem prostě divný a zaostalý![]()
![]()
Ja to tedy zkoušet zatim nebudu,ale to nic nevypovidá o tom,jaký motor je výkonnějšíshawt píše:ok, takze se 1,4 tgdi temer vyrovna 1,6 gdi
Ja to tedy zkoušet zatim nebudu,ale to nic nevypovidá o tom,jaký motor je výkonnějšíshawt píše:ok, takze se 1,4 tgdi temer vyrovna 1,6 gdi
asd111 píše:Ja to tedy zkoušet zatím nebudu,ale to nic nevypovidá o tom,jaký motor je výkonnějšíshawt píše:ok, takze se 1,4 tgdi temer vyrovna 1,6 gdiProstě rozdílné motory mají i rozdílné zpřevodování a limity otáček.Když už,tak bych porovnával sprint z 0-100
no ty kráááso,co to je ?Hardcam píše:Nejsi sam, dvojku na zrychleni vyuzivam taky casto.
asd111: jsi to mohl postnout klidne jen jednou
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |