Smolná Scoupátka :?
Moderátoři: Tringi, Piskotkiller, Moderátoři
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Smolná Scoupátka :?
Slyšel jsem co se děje lidem co si v poslední době koupili Scoupe...
Zase mi blbě jede jeden válec kvůli kterýmu sem už kupoval nový svíčky i se zapalovacíma kabelama. ---> zbytečně
Monču se prej Ivánkovo autí ve 110% procentním stavu taky zlobí.
A v neposlední řadě Vláďa Bureš se svým GTčkem který dovez do Prahy a už ho nenastartoval.
Přijde mi to jako padlý na hlavu, doteďka bylo Scoupe na fóru veskrze spolehlivý auto a proto jsem si ho vybral ale co se to doháje začíná se Scoupečkama dít?
Zase mi blbě jede jeden válec kvůli kterýmu sem už kupoval nový svíčky i se zapalovacíma kabelama. ---> zbytečně
Monču se prej Ivánkovo autí ve 110% procentním stavu taky zlobí.
A v neposlední řadě Vláďa Bureš se svým GTčkem který dovez do Prahy a už ho nenastartoval.
Přijde mi to jako padlý na hlavu, doteďka bylo Scoupe na fóru veskrze spolehlivý auto a proto jsem si ho vybral ale co se to doháje začíná se Scoupečkama dít?
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
- Reklama
nahodou scoupatka jsou a byli spolehlivy auta, mimo turbin, ty casto odchazeli ale to je poznat na prvni pohled a zalezi hlavne na tom jak se k nim kdo choval.. jenze vetsinou dostavalo strasnyho couda...
zebricky spolehlivosti? mno jak kdyby jim hyundai tedka nak kraloval.. a ikdyby, verim jen statistikam, ktery si sam falsuju... ee, rekl churchill teda, mno.. a mel safra pravdu
zebricky spolehlivosti? mno jak kdyby jim hyundai tedka nak kraloval.. a ikdyby, verim jen statistikam, ktery si sam falsuju... ee, rekl churchill teda, mno.. a mel safra pravdu
S COUPE
Chlapi klid jak už bylo řečeno je to starší auto a všechny starší auta mají své mouchy, neříkám že soudruzi z koree vymyslely vše dobřee ale S Coupe bylo a je dobré auto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a hlavně jako jediné se muže pyšnit TURBEM to ty nové jaksi nemohou!!!!!!!!!!!!!!
S Coupe GT-TURBO - prodáno , TURBO VLÁDNE SVĚTU
Mitsubishi Eclipse GSX 260hp - nová hračka
S COUPE
Chlapi klid jak už bylo řečeno je to starší auto a všechny starší auta mají své mouchy, neříkám že soudruzi z koree vymyslely vše dobřee ale S Coupe bylo a je dobré auto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a hlavně jako jediné se muže pyšnit TURBEM to ty nové jaksi nemohou!!!!!!!!!!!!!!
S Coupe GT-TURBO - prodáno , TURBO VLÁDNE SVĚTU
- Romcis
- **
- Kontaktovat uživatele:
Pro cerstve majitele se da rici jen jedno : na Scoupe vzdycky neco je Bez toho by to byla nuda,ale jinak je to spolehlive auto. Vetsina veci je lehko odstranitelnych,kdyz neberu ohled na finance No ten kdo uz ho ma douho jako ja nebo black_sheep tak mi uz vime
To ze se nejak sypou ty verze s turbem to je divny,az na turbo a par pridruzenych veci je to skoro stejny motor.
Ve zkratce je ale porad na tom co delat ) Ja to davam dohromady uz delsi dobu a stejne,ted je potreba vymenit homokinet.kloub,vlnovec,bud radici mechanizmu,nebo doufam ze to nebude cela spojka,ale to razeni neni nic moc na 4pr.stupen at uz z 3ky nebo z 5ky,to taky nevim cim to je,asi spojka...pac vule v lanovodech sem uz poladil a vic to nejde,a pak uz proste nevite cim a co s tim,krom treba vymeny spojky,nebo ty kulisy...no nejaky vady v interieru jsou porad,jenze to by to chtelo komplet cely rozebrat a vypiplat,no ale kdo na to ma cas ze jo? )
Ja uz s nim najel 32tis km a uz sem toho povymenoval docela dost ) Sice vetsinou veci co se proste opotrebuji na kazdem aute ,ale nemuseli se ze jo
To ze se nejak sypou ty verze s turbem to je divny,az na turbo a par pridruzenych veci je to skoro stejny motor.
Ve zkratce je ale porad na tom co delat ) Ja to davam dohromady uz delsi dobu a stejne,ted je potreba vymenit homokinet.kloub,vlnovec,bud radici mechanizmu,nebo doufam ze to nebude cela spojka,ale to razeni neni nic moc na 4pr.stupen at uz z 3ky nebo z 5ky,to taky nevim cim to je,asi spojka...pac vule v lanovodech sem uz poladil a vic to nejde,a pak uz proste nevite cim a co s tim,krom treba vymeny spojky,nebo ty kulisy...no nejaky vady v interieru jsou porad,jenze to by to chtelo komplet cely rozebrat a vypiplat,no ale kdo na to ma cas ze jo? )
Ja uz s nim najel 32tis km a uz sem toho povymenoval docela dost ) Sice vetsinou veci co se proste opotrebuji na kazdem aute ,ale nemuseli se ze jo
Hyundai SCoupe - 1.5 12V ECFi 65kW 94' - KI Bright Aqua
- Tommas33
- **
- Kontaktovat uživatele:
Serou se nový auta,šéf má Fabii a už je z ní uplně na nervy.Jirko ty jsi na tom jestě dobře a to má 2002 r.v.Yurii píše:Samozrejme ze to chapu, ty auta maj svy za sebou ale je mi divny ze se zacinaj kazit jakmile zmenej majitele. Navic takhle hromadne...
Accent 1.3 12v 97:Láska se kterou jsem se těžce loučil.Sonata 2.0 16v už taky minulost...nyní Škoda felicia combi 1.9 d provoz na eko naftu 1.30kc km...Citroen xantia 2.0HDi
neboj, musis na nej bejt hodnej a ono si te oblibi.. holt tyhle auta bejvaj mazlicci rozmazleny a kdyz zmenej majitele tak zacnou delat naschvali.. bud je to tim, ze je kazdej prodava az kdyz s nima neco je vaznejsiho, nebo se vazne poserou vzdycky pri prodeji! specialitka scoupecek..Yurii píše:Samozrejme ze to chapu, ty auta maj svy za sebou ale je mi divny ze se zacinaj kazit jakmile zmenej majitele. Navic takhle hromadne...