Dovolená
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- macháček
- Kontaktovat uživatele:
Borku, Albánii nééééééééé , leda, leda, že by jsme jeli tankem. Tyhle přičmoudlický země, kde je místo příboru povinná výbava lahký gulomet a granát mě moc nelákaji. Jinak teda ale koukám co jsi toho procestoval, fakt dobrý . A toho tvýho rapídka fakt obdivuju. Dík za vyčerpávající info. Jo a stěmi záchody máš naprostou pravdu, taky jsem bohužel na Slovensku dva roky sloužil lidu, vlasti a straně .
Hyundai Lantra kombi 1.5 12V GLS/r. v. 2000
- Reklama
Je to jednoduché. Představ si .... Nudistickou pláž obehnanou prkennou ohradou a v ní semtam díra po vypadlém suku. No a z druhé strany ... třeba někdo zákeřný, už tasí ukazovák ... To víš mladý kluci, kdo by se nepodíval žeMartasZ píše:Ta vada zraku mě zajímá, povídej.. jak, proč a takHardcam píše:Z Rimini jsem si pritahl vadu zraku:/ ale jinak je to tam pekny...jen jsem nechapal vecerni zakaz chozeni na plaze. Byl jsem tam se skolou pred 5ti lety.
Hyundai Sonata 2.0i 16V GLS 2002
Martasz: cca jednou za 14dni-mesic se mi zatemni pravy oko a zacnu trosku blbnout, jakoze bez rozmejsleni prejdu silnici atp...na CTcku, rezonanci atp mi nic nenasli, poprve se mi to stalo tam...nesikovne jsem se podival na docela rozzareny slunicko. Kdyz se to stane, tak je to bud z prudkyho pohybu nebo prechu z tmavyho prostredi do hodne svetlyho. Paradoxne, ac pro to nic nedelam, trochu se to lepsi a pri jizde se mi to jeste nestalo. Mam tak 10 sekund cas, nez to zacne pusobit:)
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Ja mam uz par let malinkou jakoby skvrnku na pravem oku, ze kdyz se soustredim, tak ji tam "vidim"... ale nicemu to nevadi. Prej se to muze stat, kdyz se intenzivne divas do slunicka nebo tak.Hardcam píše:Martasz: cca jednou za 14dni-mesic se mi zatemni pravy oko a zacnu trosku blbnout, jakoze bez rozmejsleni prejdu silnici atp...na CTcku, rezonanci atp mi nic nenasli, poprve se mi to stalo tam...nesikovne jsem se podival na docela rozzareny slunicko. Kdyz se to stane, tak je to bud z prudkyho pohybu nebo prechu z tmavyho prostredi do hodne svetlyho. Paradoxne, ac pro to nic nedelam, trochu se to lepsi a pri jizde se mi to jeste nestalo. Mam tak 10 sekund cas, nez to zacne pusobit:)
Taky teda se mi obcas zatmi, ale pravdepodobne to souvisi s tlakem Stalo se mi to asi trikrat v zivote (v posledni dobe uz ne) a pokazdy me to docela vystrasilo, par minut jsem o sobe prakticky nevedel.
dříve Hyundai Coupé 1.6 / 84 kW [R.I.P.]
teď BMW E46 330i / 170 kW [mazec!]
Oči sou drahý a důležitý, o tom žádná. Ale pořád jsou i další věci, taky důležitý, který na rozdíl od očí nejsou na těle v páru. Tam se jedna chyba může šeredně nevyplatit.MartasZ píše:Chlapi tak to je mazec.. mě to zajímá, páč moje oči jsou pro mě hodně drahý a to doslova.. vyšli mě na nějakých 27000,- páč sem absolvoval operaci laserem a musim si dávat sakra bacha.. oči máme jen jedny, tak bacha na ně.. radši ani do těch děr v plotě nekoukat
To mas recht. Na nos je treba davat sakramentskej pozorTomikp píše:Oči sou drahý a důležitý, o tom žádná. Ale pořád jsou i další věci, taky důležitý, který na rozdíl od očí nejsou na těle v páru. Tam se jedna chyba může šeredně nevyplatit.MartasZ píše:Chlapi tak to je mazec.. mě to zajímá, páč moje oči jsou pro mě hodně drahý a to doslova.. vyšli mě na nějakých 27000,- páč sem absolvoval operaci laserem a musim si dávat sakra bacha.. oči máme jen jedny, tak bacha na ně.. radši ani do těch děr v plotě nekoukat
dříve Hyundai Coupé 1.6 / 84 kW [R.I.P.]
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Tak chlapi-Harde,Mr.Scully a Martasz-očaři,udělám vám odborné vyšetření na dálku.
Pokud na tomto obrázku vidíte: 1)pomeranč-máte oči v pořádku
2)cokoliv jiného-jste vážně nemocní a dávejte si pozor na "nos"
Pokud na tomto obrázku vidíte: 1)pomeranč-máte oči v pořádku
2)cokoliv jiného-jste vážně nemocní a dávejte si pozor na "nos"
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Ja tam vidim pomerancovou p...kuru.
Scully: skrvnu na oku mam taky, takovou svetlounce hnedou a malinkou, ale jeste jsem nedosel k tomu, abych na ni zaostroval,. Srdce Ti muzou dat jiny, ledvinu Ti muzou sebrat, bez koncetin taky..ale sluch a oci jsou pro me asi nejdulezitejsi, co se meho tela tyce a co se snazim chranit. Slunecni bryle nosim takrka neustale, at je zima, leto, lehce pod mrakem. A to co nejvic tmavy a s co nejvetsim indexem (3-4). Proto mam i folie.
Scully: skrvnu na oku mam taky, takovou svetlounce hnedou a malinkou, ale jeste jsem nedosel k tomu, abych na ni zaostroval,. Srdce Ti muzou dat jiny, ledvinu Ti muzou sebrat, bez koncetin taky..ale sluch a oci jsou pro me asi nejdulezitejsi, co se meho tela tyce a co se snazim chranit. Slunecni bryle nosim takrka neustale, at je zima, leto, lehce pod mrakem. A to co nejvic tmavy a s co nejvetsim indexem (3-4). Proto mam i folie.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
přesně tak a ne ho jen tak někam strkatMr.Scully píše:To mas recht. Na nos je treba davat sakramentskej pozorTomikp píše:Oči sou drahý a důležitý, o tom žádná. Ale pořád jsou i další věci, taky důležitý, který na rozdíl od očí nejsou na těle v páru. Tam se jedna chyba může šeredně nevyplatit.MartasZ píše:Chlapi tak to je mazec.. mě to zajímá, páč moje oči jsou pro mě hodně drahý a to doslova.. vyšli mě na nějakých 27000,- páč sem absolvoval operaci laserem a musim si dávat sakra bacha.. oči máme jen jedny, tak bacha na ně.. radši ani do těch děr v plotě nekoukat