Navlek na predni narazni scoupe ?
Moderátoři: Tringi, Piskotkiller, Moderátoři
-
- Kontaktovat uživatele:
Navlek na predni narazni scoupe ?
nevim jestli to sem patri ale nevite nekdo kde tohle sehnat? diky moc za jakoukoli info . je to jen navlek na predni naraznik nejaky prodlouzeni a zmohutenni nic vic pouzivaji to v koreji ale nejak se mi tma nechce pro to ))
Hyundai Scoupe 1994 prodano
Hyundai COUPE FX 2.0 16V 1998 prodano
Fabia 1,9TDI prodano
Octavia II 1,9TDI
Fabia 1,9TDI prodano
Octavia II 1,9TDI
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
to je nejakej kit mno . obsahuje to predni navlek zadni navleky na stranach narazniku ktery vedou trosku dozadu a nejaky nastavce na prahy , ja to videl jen na korejskych autech . jinak na scoupeckach v evrope nebo v usa sem to nikde nevidel . mozna bych byl prvni kdybych si to nechal udelat:))))) a jeste premejslim o tom brutusu snizeni co je na ty fotce coz by nebyl takovej problemek ale ty kolesa myslim takovej typ ze by vysel tak na 20-30litru . nebude asi obyc
Hyundai Scoupe 1994 prodano
Fabia 1,9TDI prodano
Octavia II 1,9TDI
Fabia 1,9TDI prodano
Octavia II 1,9TDI
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Äle nevymlouvej se, všichni víme že chceš taky "spojler"black_sheep píše:kdyby ho nekdo sehnal tak ho mozna koupim taky, pac mam svuj naraznik prasklej a tohle by to presne zamaskovalo ten chybejici kus holt tuningarem proti svy vuli..
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Hele hele, na chudyho studentika tady mam monopol já
Jestli chceš, můžu ti na to občas půjčit práva k užívání ale jenom občas
Mne by se něco takovýho taky líbilo ale když to bude, tak to bude hodně drahý, mne by stačily kopie těch spoilerů od ABT co mi nabízel Hujer sou moc pěkný a takový decntní, ne žádný brutální ploutve.
Jestli chceš, můžu ti na to občas půjčit práva k užívání ale jenom občas
Mne by se něco takovýho taky líbilo ale když to bude, tak to bude hodně drahý, mne by stačily kopie těch spoilerů od ABT co mi nabízel Hujer sou moc pěkný a takový decntní, ne žádný brutální ploutve.
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
mno ja treba mam i brigadky ale do scoupa jsem nasypal prachu ze by se vo tom jinymu autu nezdalo je fak ze s nim mam vyroci 50 000 km od koupe ne ze by bylo nespolehlivy, obcas naka ta muska byla, ale ja jsem blazen co chce mit auto tip top perfect a fak jsem to prehanel.. jenze par blbejch nahod a z auta je vrak takze ted financni krize a auto potrebuje udrzbu
pozor!!!!!!!!
pánové potěším vás tyhle převleky i nárazníky od atb už jsou ve výrobě ....budeme je dodávat tak do měsíceaž dvou měsíců tak přijímám předběžné objednávky....