kamera
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
- Reklama
Re: kamera
ptám se proto, že např. TrueCam kamery ruší v některých autech autorádia.... a nevím jak to je s ní v i30
Mal som ich už niekolko, rozlíšenie je na tebe, ale za mňa, najlepšia kamera je taká, ktorá nemá v sebe batériu. Pod stropom je v aute velmi teplo, a jednu mi už roztrhlo. Teraz mam takú, ktorá je napojená na + akumulátora a druhé + na nahrávanie ide od klučika.
Accent 94 .... 1998-2003
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
i 30 COMFORT 1,4 continental silver 2007 (predaný)
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com
ja mam tuto:Elwanelyn píše:poraďte kameru do auta, vepředu...
https://cierne-skrinky.heureka.sk/mio-m ... rror-r30/#
zvonku nenapadna, nasadena na spataku, nie je nutne ju davat davat dole lebo neputa pozornost ... ani o nej neviem, automaticky sa zapne a vypne ...
Hyundai i30cw classic, 1,4 CVVT, 80kW, 4/2011
Mal som takú, aj s androidom a cuvacou kamerou. dalo sa jej vytknúť len to, že jej hmotnosť zaťažovala späťák, a tým pádom sa občas ozval pri prejazde nerovností klepot. Cenovo ale patrí k dostupným veciam, dá sa kúpiť v aliexprese za 40 €.
Ja som vymenil celé zrkadlo, tým pádom je to tuhé a nekmitá to. Cenovo je to ale cca 130€.
Ja som vymenil celé zrkadlo, tým pádom je to tuhé a nekmitá to. Cenovo je to ale cca 130€.
Accent 94 .... 1998-2003
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com
Zapnout a vypnout se umí každá trochu lepší kamera v kategorii 1000Kč a výše, to není žádné terno.ajrton píše:ja mam tuto:Elwanelyn píše:poraďte kameru do auta, vepředu...
https://cierne-skrinky.heureka.sk/mio-m ... rror-r30/#
zvonku nenapadna, nasadena na spataku, nie je nutne ju davat davat dole lebo neputa pozornost ... ani o nej neviem, automaticky sa zapne a vypne ...
já mám v předu za zrcátkem (takže nepřekáží ve výhledu a vypadá jako origo) tuhle
https://www.gearbest.com/car-dvr/pp_375217.html - kdyby nešel odkaz tak je to A118C - B40C 1080P FHD 170 Degree Wide Angle Car DVR
videa jsou z ní dobrý, jelikož není na žádný nožce tak se neklepe a obraz je stabilní. v akci se dá sehnat od číňana za cca 30$. na autě naprosto neruší a vypadá jako když tam patří. kabeláž se dá táhnout krásně kolem spolujezdcovejch dveří, pod kaslikem přímo do zapalovače a nikde nezavazí. v případě zájmu můžu o víkendu nafotit na autě nebo stáhnout vzorek videa..
https://www.gearbest.com/car-dvr/pp_375217.html - kdyby nešel odkaz tak je to A118C - B40C 1080P FHD 170 Degree Wide Angle Car DVR
videa jsou z ní dobrý, jelikož není na žádný nožce tak se neklepe a obraz je stabilní. v akci se dá sehnat od číňana za cca 30$. na autě naprosto neruší a vypadá jako když tam patří. kabeláž se dá táhnout krásně kolem spolujezdcovejch dveří, pod kaslikem přímo do zapalovače a nikde nezavazí. v případě zájmu můžu o víkendu nafotit na autě nebo stáhnout vzorek videa..
i30 combi weekend design Bílá 1,6 GDI 99kW - Sněhulka
Ahoj
Pořídil jsem tuto kameru a je tak prťavá, že se schová celá za zrcátko. Dokoupil jsem ještě pevné napájení, které mi v namontovali a schovali v pojistkové skříňce a kabeláž ukryli a vyvedli až u zrcátka. Je odnímací s pevně přilepeným GPS modulem a napájením za tím zrcátkem, takže jen jdu, naklapnu a jedu. Vypínám a zapínám klíčkem. Druhý napájecí díl GPS a origo kabel s konektorem (do zásuvky a má i USB konektor nabíjení), jsem si dal do druhého auta, tak že je přenosná. Dělají ji i jako duální s kamerou vzadu. Prodává ji i Číňan, ale není pak v češtině. Má dobrý čip a tak nemá v noci přisvěcování a kreslí opravdu obstojně. Chvíli jsem laboroval s typem mikro SD kartou, ale už je to v pohodě. Zatím tam mám 32 GB, ale jde tam dát i 128 GB a to je pak na celou cestu do Chorvatska
http://www.kamery-do-auta.cz/cs/
Model: Mini 0806 X7+ 3 590 Kč
Mikroprocesor Ambarella A7
Obrazový senzor OV4689
Baterie/kapacitor baterie
Rozlišení Super HD (1296P)
Max. kapacita 2x 128GB
Hmotnost (g)* 74 g
Rozměr* 68 x 47 mm
Wi-fi -
Doprava zdarma
GPS modul
G-senzor
CPL filtr (volitelné)
Hlídání vyjetí z pruhů
Pohybový sensor
Parkovací režim -
České menu
Pořídil jsem tuto kameru a je tak prťavá, že se schová celá za zrcátko. Dokoupil jsem ještě pevné napájení, které mi v namontovali a schovali v pojistkové skříňce a kabeláž ukryli a vyvedli až u zrcátka. Je odnímací s pevně přilepeným GPS modulem a napájením za tím zrcátkem, takže jen jdu, naklapnu a jedu. Vypínám a zapínám klíčkem. Druhý napájecí díl GPS a origo kabel s konektorem (do zásuvky a má i USB konektor nabíjení), jsem si dal do druhého auta, tak že je přenosná. Dělají ji i jako duální s kamerou vzadu. Prodává ji i Číňan, ale není pak v češtině. Má dobrý čip a tak nemá v noci přisvěcování a kreslí opravdu obstojně. Chvíli jsem laboroval s typem mikro SD kartou, ale už je to v pohodě. Zatím tam mám 32 GB, ale jde tam dát i 128 GB a to je pak na celou cestu do Chorvatska
http://www.kamery-do-auta.cz/cs/
Model: Mini 0806 X7+ 3 590 Kč
Mikroprocesor Ambarella A7
Obrazový senzor OV4689
Baterie/kapacitor baterie
Rozlišení Super HD (1296P)
Max. kapacita 2x 128GB
Hmotnost (g)* 74 g
Rozměr* 68 x 47 mm
Wi-fi -
Doprava zdarma
GPS modul
G-senzor
CPL filtr (volitelné)
Hlídání vyjetí z pruhů
Pohybový sensor
Parkovací režim -
České menu
I 30, 1,6 CVVT 88 kW HB, Trikolor + Paket Parking + 16", Sleek Silver
Renault Thalia 1.2 silver
Š Felicia 1.3 MPI GL
ex:Mitsubishi Lancer Wagon
Š 1000 MB
Renault Thalia 1.2 silver
Š Felicia 1.3 MPI GL
ex:Mitsubishi Lancer Wagon
Š 1000 MB
Na Mini 0806 i 0906 jsou dobré reference. Já měl Truecam A6 dual, záběry lepší průměr, ale občas se sekala. Teď mám Xiaomi Yi Dashboard cam a zatím spokojenost, obrázky slušné (v noci samozřejmě slabota, při té ceně nemůžu nic jiného čekat), umí se přes WiFi spárovat s mobilem. Cena cca 1600 vč. DPH.
Dozadu přemýšlím o Xiaomi 70 minutes...
Dozadu přemýšlím o Xiaomi 70 minutes...
i30 combi PDe 1.5 DPi 110k
i30 kombi CRDi Weekend Design 109 k (17-20), Cee'd SW 1.6 GDI 135 k (15 -17 )
i30 cw 1.6 CVVT 126 k (11 - 15), C-MAX 1.6 TDCI 109k (06 - 11), Punto 1.2 16V 80k (02 - 06)
6 x Š 120/125 (95 - 02)
i30 kombi CRDi Weekend Design 109 k (17-20), Cee'd SW 1.6 GDI 135 k (15 -17 )
i30 cw 1.6 CVVT 126 k (11 - 15), C-MAX 1.6 TDCI 109k (06 - 11), Punto 1.2 16V 80k (02 - 06)
6 x Š 120/125 (95 - 02)
Dnes som si objednal Navitel R1000.Už sa celkom teším.
Hyundai i20 Chic 1,25 (2017-) biela
Opel Insignia GS 1,5 T Innovation(2018-) Satin Grey
Hyundai Elantra AD 1,6 Style Sparkling metal
Hyundai i40cw 1,6 GDI, Blue spirit
Ford Cmax 1,6
Ford Mondeo 1,8
Mazda 626 V6, Renault 21 , Citroen BX16...
Opel Insignia GS 1,5 T Innovation(2018-) Satin Grey
Hyundai Elantra AD 1,6 Style Sparkling metal
Hyundai i40cw 1,6 GDI, Blue spirit
Ford Cmax 1,6
Ford Mondeo 1,8
Mazda 626 V6, Renault 21 , Citroen BX16...
- tomasko007
- **
- Kontaktovat uživatele:
A mne dnes ani nie po mesiaci na Navitel R1000 prestal fungovat adapter
Kontaktoval som Navitel support .. telefon nedvyhaju, na mail zatial neodpisali.
Kazdopadne stale si myslim ze je to skvela kamera
dokonca som skusal kupit redukciu na microUSB => miniUSB .. nemaju aby so vobec vedel pouzivat kameru s inym adapterom ...
Kontaktoval som Navitel support .. telefon nedvyhaju, na mail zatial neodpisali.
Kazdopadne stale si myslim ze je to skvela kamera
dokonca som skusal kupit redukciu na microUSB => miniUSB .. nemaju aby so vobec vedel pouzivat kameru s inym adapterom ...
Hyundai Tucson (2017) - 1.6 GDI 97kw/132k - STYLE - Phantom Black (PAE)
KIA Rio (2009) - 1.4 71kw/97k - SPORTY - Midnight Black
KIA Rio (2009) - 1.4 71kw/97k - SPORTY - Midnight Black
-
- *
Ahoj,
cca rok mám v autě kameru Viofo A119 https://www.youtube.com/watch?v=amjcsoExAQU
V létě ani v zimě jsem ji nesundával (v létě mě ji bylo líto, ale co už), nemám k ní baterii ani gps modul (dá se dokoupit).
Mám ji nalepenou tak, že vypadá jako nějaké čídlo, proto jí nesundávam. Kabel mám schovaný mezi oknem/střechou, potom schovaný pod gumovým těsněním dveří, dále vede pod schránkou spolujezdce (tam jsem použil, takové vodící plastové packy co k tomu byly) a do zapalovače.
SPZ v noci se dají přečíst, zvuk je taky v pohodě, koupil jsem jen nějakou speciální SD kartu dělanou na tyhle rychle se přehrávající data (obyč by ti mohla rychle chcípnout)
btw: Mikrofon se hodí, až tě budou stavět policajti a nadávat ti do zmrdů...
cca rok mám v autě kameru Viofo A119 https://www.youtube.com/watch?v=amjcsoExAQU
V létě ani v zimě jsem ji nesundával (v létě mě ji bylo líto, ale co už), nemám k ní baterii ani gps modul (dá se dokoupit).
Mám ji nalepenou tak, že vypadá jako nějaké čídlo, proto jí nesundávam. Kabel mám schovaný mezi oknem/střechou, potom schovaný pod gumovým těsněním dveří, dále vede pod schránkou spolujezdce (tam jsem použil, takové vodící plastové packy co k tomu byly) a do zapalovače.
SPZ v noci se dají přečíst, zvuk je taky v pohodě, koupil jsem jen nějakou speciální SD kartu dělanou na tyhle rychle se přehrávající data (obyč by ti mohla rychle chcípnout)
btw: Mikrofon se hodí, až tě budou stavět policajti a nadávat ti do zmrdů...
Hyundai i30 CW 1.4 T-GDI, 6/2018, Style GO
Hyundai i30 CW 1.6i CVVT, 6/2014, Weekend/Parking
Hyundai i30 CW 1.6i CVVT, 6/2014, Weekend/Parking