No, vzhledem k tomu, že Total má 5l balení a do motoru se vejde 3,33l tak mě dolévání naštěstí tolik netrápí.. (i když se mi taky nelíbí tam lít rozdělaný olej delší dobu, ale pár měsíců snad neuškodí..). Zatím jsem dolil cca 1 deci Totalu a to se mi zatím nezdá tak hrozný.. Bylo to spíš kvůli pocitu, než že by byl tentokrát na Min.
S tím pořádným vykapáním to bude o něco horší... abych doma (krom garáže, kde bych musel sundat pravý přední kolo abych se k tomu dostal) docílil roviny, tak budu muset nechat auto z půlky na dvorku a z půlky na chodníku s otevřenými vraty a u toho se mi nechce čekat víc jak 2 hodiny v zimních měsících
O nutnosti měnit to těsnění vím a už jsem poučenej a pojedu si pro něj do servisu... Jsem při vypuštění oleje posledně zjistil, že nemám žádný, který by sedělo a musel jsem ho značně upravovat
Jeden z důvodů, proč jsem vybral ten Total bylo i to, že ho má v nabídce alza

a tam si to zvládnu krásně převzít (mají ho oproti autokelly za krásnou cenu). Vybírám e-shopy, který jsou schopni to doručit do kolína třeba přes úloženku nebo na jejich pobočku tak, abych si to mohl vyzvednout i kolem 18té hodiny večerní (dřív nestíhám). Když jsem po výměně zvažoval co dát za další olej a hlavně odkud, tak je jen málo eshopů s oleji využívající úloženku či podobnou službu.
Jako alternativu k Totalu jsem koukal i po Elf Evolution 900 SXR, ale potřebuju se nějak zbavit ještě víc jak 1l toho Totalu a tak do něj půjdu znovu (tentokrát už ale radši jen litrová balení, ať se mi to tu nehromadí)
Jinak děkuji za rady a nech ať i tvůj/Váš Áca jezdí bez úhon. (furt si s tím tykáním lidem, kteří mají víc zkušeností a já je prakticky otravuji nejsem jist)