Ad aktualizace: dle oficiálního e-mailu z centrály

](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Moderátor: Moderátoři
No ono mne to ani nepustí napsat více čísel jen ty dvě. A pokud je to třeba číslo orientační například 7C tak to C taky nenapíšu všechna písmena zašedlá. Musím teda zjistit jak se aktualizují mapy v autonavigaci. Je to moje první zabudovaná tak jsem z toho celej jelenachiles píše:předpokládám, že tam máš iGO Primo 2.4. Čísla popisné se píšou do té kolonky čísla orientační a pokud je to nenajde, tak nemáš ve složce Content\map\ *.fpa soubor. V tom případě je nutné aktualizovat komplet mapy, protože ten soubor musí být ze stejné verze map, jako tam máš a to asi nedohledáš.
Stačí vytáhnout patřičnou pojistku, která je schovaná v pojistkové skříňce v interiéru. Myslím, že se jmenuje "MEDIA" nebo tak nějak. Stačí na chvíli odpojit a pak už navigace naběhne. Občas se mi to taky stávalo, ale v posledních cca dvou letech bez problému.Hyby1 píše:Ahoj všem. Netušíte zda existuje v I40 (2013) nějaký reset celého rádia s navigací?
Na občas nereagující displej jsem si zvykl, ale že mi teď navigace ukazuje zcela jinou pozici, než kde skutečně jsem, si nezvykám.
Do toho se mi stále posouvá čas. Seřídím ho a druhý den se posune klidně o 14 hodin.
Díky
No mně to začalo dělat podobné nectnosti a nakonec jsem docílil výměnu navigace, od té doby je pokoj...Beri píše:Hyby1 píše: Stačí vytáhnout patřičnou pojistku, která je schovaná v pojistkové skříňce v interiéru. Myslím, že se jmenuje "MEDIA" nebo tak nějak. Stačí na chvíli odpojit a pak už navigace naběhne. Občas se mi to taky stávalo, ale v posledních cca dvou letech bez problému.
Pokud vím, je ještě brzo, dávají si vždy na čas, před břčeznem bych to neviděl...Beri píše:Ja mám pocit, že mi (teď nevím) od poslední nebo předposlední aktualizaci systému to přestalo dělat, ale to může být jenom náhoda.
Čistě náhodou nějaké nové mapové aktualizace ještě nevyšli nebo nevíte o něčem? Nedávno jsem zapnul tu slavnou navigaci a napsala mi, ať kontaktuji prodejce (dealera) ohledně nové aktualizaci map... je pravda, že na poslední garančce se mi na to vys*, prý měli všechny elektrikáře na školení či co, tak si mám přijet jindy, až se mi bude chtít. Ale mě se ještě nechtělo
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |