LED nebude mit hmlg, i kluci co si davaj parkovacky nebo osvetleni RZ, nemaj hmlg, ikdyz u jinych zarovek ji vyzaduji
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Já jsem s OSRAM žárovkama v autě spokojenej, mam COOL Blue Intense (potkávačky+dálkový+parkovačky) a naprosto v pohodě. Dávají určitě o mnoho víc světla než jsem měl původní žárovky a svítí už nějakým 3. rokem. Je jen škoda, že nemají v samý kolekci i do denních, bohatě by stačilo.Hardcam píše:Osram fakt funguje jen v LEDkach, jinak nic moc.
LED nebude mit hmlg, i kluci co si davaj parkovacky nebo osvetleni RZ, nemaj hmlg, ikdyz u jinych zarovek ji vyzaduji
Sarin a nezkousel si nejake najit jine do dennich ?sarin007 píše:Já jsem s OSRAM žárovkama v autě spokojenej, mam COOL Blue Intense (potkávačky+dálkový+parkovačky) a naprosto v pohodě. Dávají určitě o mnoho víc světla než jsem měl původní žárovky a svítí už nějakým 3. rokem. Je jen škoda, že nemají v samý kolekci i do denních, bohatě by stačilo.Hardcam píše:Osram fakt funguje jen v LEDkach, jinak nic moc.
Ok super mela by tam byt T10 w16w 12vsarin007 píše:Zkusím se po nějakých kouknout, až budu mít chvilku času. Musím ještě kouknout jaká je tam patice, nějak si nevybavuju.
Tak to je skoda, hold budem muset mit krasne zlute svetlosarin007 píše:Hmm, tak zrovna tento typ je dost v základu, prošel jsem už kopu stránek, ale všechny jsou jen obyč. Škoda, zrovna tyto bych hned bral být v provedení Cool Blue
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |