Výmena čelného skla
Moderátoři: frawd, Moderátoři
Re: Výmena čelného skla
Buď vzrostly ceny, nebo nemáš tam dešťový senzor? Pak by to odpovídalo ceně před těmi dvěma roky. A když to jde z pojistky, tak cena není pro Tebe tak rozhodující a vyměnit ho stejně musíš.
Nejhorší je, že pak i kvůli takovejmhle krav.nám rok od roku roste cena pojištění a ve finále to stejně zaplatíme MY VŠICHNI i s tučným honorářem pro pojišťovny
Nejhorší je, že pak i kvůli takovejmhle krav.nám rok od roku roste cena pojištění a ve finále to stejně zaplatíme MY VŠICHNI i s tučným honorářem pro pojišťovny
- Reklama
tak mi přišel krycí dopis s pojišťovny, částka nakonec nepřekročila zde zmíněných 12 k i tak si myslím, že těch 425Kč byly rozumně vložené peníze, jenom doufám, že si to systém uniqa pobere a nevezme mi bonus
odesláno z křesla u televize
ix20 1,4 MPI LPG 5/2012
ix20 1,4 MPI LPG 5/2012
Tak jsem se šel schválně podívat, v prosinci 2012 pojišťovna za moje sklo proplácela 10 112 Kč.
doplním:
celkem 11700,-
-2000 na agrofert
-1300 lepidlo
-1800 lišty
-5300 sklo
-1200 práce
auto vyčištěný, umytý nemám co bych vytknul , jenom kameru musím znovu nalepit
celkem 11700,-
-2000 na agrofert
-1300 lepidlo
-1800 lišty
-5300 sklo
-1200 práce
auto vyčištěný, umytý nemám co bych vytknul , jenom kameru musím znovu nalepit
ix20 1,4 MPI LPG 5/2012
ix20 1,4 MPI LPG 5/2012
- frawd
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak už mám tretie, tentoraz za 555 EUR.
2014 Hyundai ix20 1,6 A/T Style
2012 Hyundai ix20 1,4 CRDi Style - predané
Kuš teda, co s tím děláš Jezdíš v lomu, či co
- frawd
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Sám neviem, vždy dostanem kamen na dialnici. A praskne to keď to trafí hore kde je spätné zrkadlo.
2014 Hyundai ix20 1,6 A/T Style
Mě to naštěstí na dálnici zatím omlacuje jen přední kapotufrawd píše:Sám neviem, vždy dostanem kamen na dialnici. A praskne to keď to trafí hore kde je spätné zrkadlo.
Ahoj velká spokojenost autaskla Koudelka http://www.autosklo-koudelka.cz/ je to Chomutově.
tak po půl roce mě čeká druhá výměna ty skla nic nevydrží , D1 u Mirošovic vypadá jako šotolinová vložka
ix20 1,4 MPI LPG 5/2012
ix20 1,4 MPI LPG 5/2012
Dneska ráno koukám, že má prasklinu ve tvaru S okolo zrcátka. Nejmse si vědom, že by měl trefil nějaký šutr. Že by nějaké pnutí kastle? Podle pí. z UNIQA by to mělo krýt původní pojištění sjednané u prodejce...(a mezitím prodloužené).
tak, okno vyměněno... cena stejná jako minule (necelých 12k) auto umyto, vyčištěno, parádní HCP
ix20 1,4 MPI LPG 5/2012
ix20 1,4 MPI LPG 5/2012
Muzete nekdo doporucit dobry autosklo servis v Ostrave, na ktery je spolehnuti, ze opravi/vymeni sklo dobre.
Po cisteni (rucni myti Wapkou) zasvineneho okna na benzince jsem zjistil, ze na celnim skle je kousek pred ridicem maly dulek, zvenci skoro neviditelny, cca 1,5x3mm, Zevnitr se to ale ukazuje jako cerny flek, o malo vetsi, neco jako prischla moucha. Nevim, jak se to stalo, jestli nekdy pri jizde (ale snad tak maly kaminek ani neodlitne od jineho auta) nebo pri cisteni (zrnko pisku ve vode???), ale je to docela neprijemne, vadi to. Navic se po par mrazech zda, ze se to mirne zhorsuje.
Musim zajit do servisu aby zjistili, jestli je to mimo "chranene zony" a stace oprava za par stovek nebo je to v ni a tudiz vymena celeho skla (z pojisteni). Neznam presne umistneni te oblasti, ale urcite bude centimetr nebo dva vedle jejiho kraje - otazkou je, kterym smerem .
Po cisteni (rucni myti Wapkou) zasvineneho okna na benzince jsem zjistil, ze na celnim skle je kousek pred ridicem maly dulek, zvenci skoro neviditelny, cca 1,5x3mm, Zevnitr se to ale ukazuje jako cerny flek, o malo vetsi, neco jako prischla moucha. Nevim, jak se to stalo, jestli nekdy pri jizde (ale snad tak maly kaminek ani neodlitne od jineho auta) nebo pri cisteni (zrnko pisku ve vode???), ale je to docela neprijemne, vadi to. Navic se po par mrazech zda, ze se to mirne zhorsuje.
Musim zajit do servisu aby zjistili, jestli je to mimo "chranene zony" a stace oprava za par stovek nebo je to v ni a tudiz vymena celeho skla (z pojisteni). Neznam presne umistneni te oblasti, ale urcite bude centimetr nebo dva vedle jejiho kraje - otazkou je, kterym smerem .
Jednoznačně doporučuju:
http://autosklo.com/kontakt.html#ostrava
http://autosklo.com/kontakt.html#ostrava
KIA XCeed 1,5T-GDi 118kW 7°DCT - GT line
Dlouhodobá spotřeba od 8/9/2023 - 6,65 l/100km-dle tankování. Dle PP 6,1l/100km
Aktuálně 59700 km
Olej: Ravenol EFS 0W-20
palivo: Převážně EO N95,pokud možno bez biosložky.
Dlouhodobá spotřeba od 8/9/2023 - 6,65 l/100km-dle tankování. Dle PP 6,1l/100km
Aktuálně 59700 km
Olej: Ravenol EFS 0W-20
palivo: Převážně EO N95,pokud možno bez biosložky.
-
- **
Re: Hyundai Venue - možný nástupce IX20
Prasklo mi přední okno,v pravém dolním rohu.Zničeho nic.Zatím to neomezuje výhled řidiče.Že by od horka?Jinak mám okna pojištění.Na štěstí
Hyundai IX 20 1.6. 1.4 crystal white-Šemík/+Š Felicia,Š Rapid,Š1203,VAZ2105,VAZ2102,Š100