Servis Auto Kelly,je dobrý?
Moderátoři: amaize, Moderátoři
Servis Auto Kelly,je dobrý?
Využil jste někdo servis Auto Kelly?Jaké máte zkušenosti,byli profesionální byli vstřícní?Doporučili by jste tento servis Děkuji za odpovědi Ladislav.
Hyundai i20 INCLUSIVE 1.2 DOHC 16V (1248ccm/63kW/86HP) Electric Red,Paket Plus.
- Reklama
Re: Servis Auto Kelly,je dobrý?
Prvotne si poloz otazku, zda Ti vyhovuje sortiment a ceny AutoKelly, protoze tyto dily budou pouzity. Pokud ano, pak nevidim duvod, proc nevyuzit i jejich partnersky servis.
AutoKelly vsak servisy nevlastni, jsou to partnerske servisy, ktere se tak staly za urcitych podminej. Jelikoz jsem se z dilu presunul uz pred delsi dobou do servisni koncepce a partnerske servisy jsou muj denni chleb, musi dodrzovat vyssi standardy, nez bezne servisy, takze za me ANO.
AutoKelly vsak servisy nevlastni, jsou to partnerske servisy, ktere se tak staly za urcitych podminej. Jelikoz jsem se z dilu presunul uz pred delsi dobou do servisni koncepce a partnerske servisy jsou muj denni chleb, musi dodrzovat vyssi standardy, nez bezne servisy, takze za me ANO.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Díky za názor,jde mi o kontrolu klimatizace a v okolí to nikdo nedělá.
- tomasko007
- **
- Kontaktovat uživatele:
V partnerskom service AutoKelly mi obuvali pred zimou kolesa ..
Aj ked podla mna na "znacke" nezalezi, ale zalezi od pristupu a kvalifikacie ludi co tam pracuju.
A keby nemali na predajni produkty od AK a nalepku na dverach tak ani netusim ci su alebo nie su v dakej skupine.
Aj ked podla mna na "znacke" nezalezi, ale zalezi od pristupu a kvalifikacie ludi co tam pracuju.
A keby nemali na predajni produkty od AK a nalepku na dverach tak ani netusim ci su alebo nie su v dakej skupine.
Hyundai Tucson (2017) - 1.6 GDI 97kw/132k - STYLE - Phantom Black (PAE)
KIA Rio (2009) - 1.4 71kw/97k - SPORTY - Midnight Black
KIA Rio (2009) - 1.4 71kw/97k - SPORTY - Midnight Black
Záleží na přístupu zaměstnanců. Co se mně týká, nikdy už servis při KELLY v Šumperku
Děkuji za názory máte určitě pravdu,že je to o lidech.Asi tam zajdu pro informaci a uvidím jak se budou tvářit.