Vybral jsem si ji tak trochu oběma částma mozku, páč škodofka asi vyhrála soutěž o nejhorší ceník ... zatímco u korejců a japonců je ta přehlednost prostě jiná ... no a taky proto, že se mi ten její žraločí šňupák, ala Mitsubishi Lancer (kterýho jsem měl předtím) prostě líbí ... a po první prohlídce se mi líbil i interiér, tak bylo rozhodnuto...
Protože jsem zvolil výbavu mimo skladovky, tak jsem si počkat cca dva a půl měsíce, ale co už ...
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Výbava je 1,4 benzín, manuál, Premium+Technology ....
Nutno poznamenat. že rozsah výbavy je opravdu slušný, a jsem spokojený i s tímhle, stejně jako se zpracováním interiéru.. popravdě, kam se hrabe škodofka ...
jediný tuning jsou bezpečnostní fólie na skla (po té, co mi někdo po dvou týdnech vlastnictví auta vymlátil zadní okno)...
Jako doplňky bych asi bral vnitřní led-ky ... pokud někdo ví kde, prosím dejte vědět, ať to nemusím hledat ... a potřebuju vyřešit zásuvku- to ale jiný vlákno ... a ještě napájení pro kameru .. a nechce se mi do těch plastů vrtat samotnýmu
Jinak zatím najeto cca 4,5 tis km (od prosince) a zatím jsem žádnou mouchu neobjevil ...