Zľava pri kúpe
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Re: Zľava pri kúpe
Servis zdarma? Tzn. garačky po celých pět let zdarma?
Když se auto bere na živnost, tak tam jde dosáhnout větší sleva. Stačí jedno.
Mám živnosťák, ale nikdy jsem auto v nákladech neměl. Odečítám paušálem. Jak se potom platí daně za auto? Např. dostanu slevu na živnosťák -20 000Kč oproti normální ceně. Vyplatí se tato sleva, nebo to pak zaplatím zpět na daních státu během provozu? Jde koupit auto na živnosťák od a druhý den ho z živnosti vyjmout?
Mám živnosťák, ale nikdy jsem auto v nákladech neměl. Odečítám paušálem. Jak se potom platí daně za auto? Např. dostanu slevu na živnosťák -20 000Kč oproti normální ceně. Vyplatí se tato sleva, nebo to pak zaplatím zpět na daních státu během provozu? Jde koupit auto na živnosťák od a druhý den ho z živnosti vyjmout?
- Reklama
Teoreticky môžeš.
Nepoužívaš odpisy majetku ? http://www.monarex.sk/info/spracovali-s ... jetku.html
Nepoužívaš odpisy majetku ? http://www.monarex.sk/info/spracovali-s ... jetku.html
Hyundai i20 Chic 1,25 (2017-) biela
Opel Insignia GS 1,5 T Innovation(2018-) Satin Grey
Hyundai Elantra AD 1,6 Style Sparkling metal
Hyundai i40cw 1,6 GDI, Blue spirit
Ford Cmax 1,6
Ford Mondeo 1,8
Mazda 626 V6, Renault 21 , Citroen BX16...
Opel Insignia GS 1,5 T Innovation(2018-) Satin Grey
Hyundai Elantra AD 1,6 Style Sparkling metal
Hyundai i40cw 1,6 GDI, Blue spirit
Ford Cmax 1,6
Ford Mondeo 1,8
Mazda 626 V6, Renault 21 , Citroen BX16...
Pokud odečítáš paušálem, tak víc nákladů do daní díky autu nedostaneš. Naopak, budeš muset zaplatit silniční daň, která sice není extra vysoká a případná sleva 20000,- by ti ji bohatě vykompenzovala.
Záleží na typu živnosti a příjmech, které máš (a následnou výši daňové povinnosti).
Pokud se ale rozhodneš auto z živnosti "vyjmout", měl by jsi ho správně přepsat z IČO na RČ . No nevím nevím, jestli bych se do takových akcí pouštěl kvůli rozpuštěné slevě ve výši např. 4000 ročně (pokud předpokládám prodej vozu po 5 letech)...
Záleží na typu živnosti a příjmech, které máš (a následnou výši daňové povinnosti).
Pokud se ale rozhodneš auto z živnosti "vyjmout", měl by jsi ho správně přepsat z IČO na RČ . No nevím nevím, jestli bych se do takových akcí pouštěl kvůli rozpuštěné slevě ve výši např. 4000 ročně (pokud předpokládám prodej vozu po 5 letech)...
i30 combi PDe 1.5 DPi 110k
i30 kombi CRDi Weekend Design 109 k (17-20), Cee'd SW 1.6 GDI 135 k (15 -17 )
i30 cw 1.6 CVVT 126 k (11 - 15), C-MAX 1.6 TDCI 109k (06 - 11), Punto 1.2 16V 80k (02 - 06)
6 x Š 120/125 (95 - 02)
i30 kombi CRDi Weekend Design 109 k (17-20), Cee'd SW 1.6 GDI 135 k (15 -17 )
i30 cw 1.6 CVVT 126 k (11 - 15), C-MAX 1.6 TDCI 109k (06 - 11), Punto 1.2 16V 80k (02 - 06)
6 x Š 120/125 (95 - 02)
Jde o to, že když to koupím na živnost a druhý den to přepíšu z IČ na RČ, tak sleva mně zůstane a nebudu muset platit silniční daň. Živnost mám jako vedlejšák. Zemědělec, tam jde uplatnit odpočet 80% ze zisků do nákladů.
ANOtempest píše:Servis zdarma? Tzn. garačky po celých pět let zdarma?
i30 WG T-GDI 140 Style, paket Premium + paket Technology, Stargazing blue
Zahlídl jsem v reklamě Fastback od 306 000Kč pro podnikatele. Zkoušel jsem to dohledat na webu, ale nic jsem nenašel. Nevíte, co je to za akci?
Ahoj, to bude asi bez dph, ne? + 20% a jsi na standartni cene
2017 - dosud - Hyundai I30 Kombi 1.4 T-GDI T-K
Jo, asi to bude ono. Možná to mají dole na obrazovce 5 fontem napsáno.
Ahoj!
sháníme nový vůz... momentálně je v hyundai akce na Best of czech / best of style .. v metalíze se dostaneme ve výbavě best of style u i30 combi (která by měla být shodná se style, s výjimkou počtu reproduktorů), na nějakých 472 tisíc s dph. resp 442 s výkupním bonusem. Myslíte, že se dá ještě ukecat sleva?
sháníme nový vůz... momentálně je v hyundai akce na Best of czech / best of style .. v metalíze se dostaneme ve výbavě best of style u i30 combi (která by měla být shodná se style, s výjimkou počtu reproduktorů), na nějakých 472 tisíc s dph. resp 442 s výkupním bonusem. Myslíte, že se dá ještě ukecat sleva?
Naposledy upravil(a) mr_dan dne 11 úno 2018, 21:12, celkem upraveno 1 x.
i30 kombi 2018 - DCT 1.4 T-GDI style + ultimate fiery red
- Mr. HYUNDAI
- Mr. HYUNDAI
Posléze jsem zaznamenal dotaz na místo vzadu v jiném vláknu . V kombíku to není jen Style s navigací, předek je z fastbacku, kola sedmnáctky zřejmě taky z fastbacku, černý strop a obložení sloupků a specifické čalounění s modrými doplňky. Je to "fotbalová" edice, jako v minulé generaci a opět má název "go!".
Je řeč o manuálu v benzínu předpokládám. Není to špatná cena, co jsem slyšel o moc víc prostoru není, ale vyžádáním konkurenční nabídky nic nezkazíš .
A místo vzadu prostě vyzkoušet, záleží i na proporcích těla a oblíbené pozici sezení.
Je řeč o manuálu v benzínu předpokládám. Není to špatná cena, co jsem slyšel o moc víc prostoru není, ale vyžádáním konkurenční nabídky nic nezkazíš .
A místo vzadu prostě vyzkoušet, záleží i na proporcích těla a oblíbené pozici sezení.
25. (OPEL 2.) Astra PHEV GS line
24. (OPEL 1.) Mokka-e Ultimate
díky za info nevím proč jsem tak blbej a opomínám napsat motorizaci, typ auta apod ale jsem rád že jsem se alespoň trefil do hyundai fora
místo není žádná sláva, přišlo mi to o chlup lepší než auris, ale na oktavii to ztrácí poměrně dost
místo není žádná sláva, přišlo mi to o chlup lepší než auris, ale na oktavii to ztrácí poměrně dost
i30 kombi 2018 - DCT 1.4 T-GDI style + ultimate fiery red
- Mr. HYUNDAI
Oktávka je přeci jen trochu větší. Bohužel i o dost dražší...
K motorizaci a provedení karoserie jsme se dopracovali, tak žádný problém .
K motorizaci a provedení karoserie jsme se dopracovali, tak žádný problém .
25. (OPEL 2.) Astra PHEV GS line
To sice jde,ale v tu chvíli máš příjem z prodeje a zaplatíš za to dan. a Navíc,pokud jsi plátcem DPH,tak to má další výhodu,já takhle na Tusconu odepsal 100000. A silniční dan? Na Eur 6/c se neplatí.tempest píše:Servis zdarma? Tzn. garačky po celých pět let zdarma?
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi Moon Rock
BMW GS 800 pro uvolnění a zábavu
Ford Transit Connect SportVan 110 Pracovní kočár
ex Daewoo Leganza 2.0 CDX
BMW GS 800 pro uvolnění a zábavu
Ford Transit Connect SportVan 110 Pracovní kočár
ex Daewoo Leganza 2.0 CDX