červená.
![Applause =D>](./images/smilies/eusa_clap.gif)
Moderátoři: frawd, Moderátoři
No jedine, ze to jabko mas z Ciny, pretoze by to malo fungovat normalnezipos píše:Zdravím druhého vlastníka Konika.no ja taky preferoval tu limetkovou ale červená taky super navíc za ty penize nebolí co řešit.Jinak s tím telefonem bych se neukvapoval,ja mam jabko a ikdyz automobilka AppleCare podporuje výrobce telefonu nikoli takže se propojení nekoná když nepočítám klasicky Bluetooth.jinak hodne šťastných km.taky to mas v té výbavě Best od Kona?
Jo jasné myslel jsem apple CarPlay ale proste to nefunguje,ikona na displeji v autě zůstane neaktivní ikdyz to připojit přes USB.jen se mi to sparuje takže muzu přehrávat hudbu ale ozrcadleni nefunguje.Jsi si listy ze na to nemusí být v telefonu stažena přímo aplikace apple CarPlay.ta totiž není ke staženíEduscho píše:Jen poznámka, ted jsi nejsem jistý jestli nehledáte jinou věc, Apple Care je rožšířená podpora zákazníku apple. Konektivita do Auta je Apple CarPlay, a pokud tuto funkci auto má, mělo by po připojení přes usb kabel dojít k možnosti zrcadlení displaye na rádiu, ale jen s omezeným počtem aplikací jako telefon, sms, apple mapy a podobně.
zipos píše:Jo jasné myslel jsem apple CarPlay ale proste to nefunguje,ikona na displeji v autě zůstane neaktivní ikdyz to připojit přes USB.jen se mi to sparuje takže muzu přehrávat hudbu ale ozrcadleni nefunguje.Jsi si listy ze na to nemusí být v telefonu stažena přímo aplikace apple CarPlay.ta totiž není ke staženíEduscho píše:Jen poznámka, ted jsi nejsem jistý jestli nehledáte jinou věc, Apple Care je rožšířená podpora zákazníku apple. Konektivita do Auta je Apple CarPlay, a pokud tuto funkci auto má, mělo by po připojení přes usb kabel dojít k možnosti zrcadlení displaye na rádiu, ale jen s omezeným počtem aplikací jako telefon, sms, apple mapy a podobně.
Ahoj, taky zdravim. JJ, taky mam Best Of Kona. v Čechách se to zatím jinak koupit nedá a s ostaníma motorama a výbavou to prý u nás nebude moc slavný, jestli prý nějaký výber vůbec bude, cituji prodejce. Zbytek Evropy je na tom líp, tam se dají objednat různé výbavy, ale cenově je to úplně jinde. V ceně je to u nás lepší.zipos píše:Zdravím druhého vlastníka Konika.no ja taky preferoval tu limetkovou ale červená taky super navíc za ty penize nebolí co řešit.Jinak s tím telefonem bych se neukvapoval,ja mam jabko a ikdyz automobilka AppleCare podporuje výrobce telefonu nikoli takže se propojení nekoná když nepočítám klasicky Bluetooth.jinak hodne šťastných km.taky to mas v té výbavě Best od Kona?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |