Moderátor: Moderátoři
Ahoj ještě ALGON Karlovy Vary (u TESCO)+ALGON Sokolov.P.S. atˇ ti slouží a hodně štˇastných km.Školník píše:Tak i u nás se dnes stal novým členem rodiny Tusík. Koupený v Praze u Domanského. První dojmy jsou jedním slovem SUPER![]()
![]()
. No a když už jsem u toho chlubení
, tak se tady hned i zeptám těch z Karlovarského kraje...jak to tady vypadá se servisem? Na oficiálních stránkách
je jen Algon Cheb a tady na fóru je ještě Pavel Rakovec - Auto Typ ale asi to nebude oficiální? nebo ví někdo něco víc?
Jaká byla výsledná cena?Školník píše:No nevím jestli můžu říct, že to byla předváděčka. Měl to k užívání manager salónu, takže ježděné je jen jednou osobou....bez známek používání a najeto cca 10tkm....a za cenu kterou jsme dohodli, včetně zimních pneu jsme hodně spokojený.
S Rakovcem nemám zkušenosti,ale v ALGONU v Sokolově mi dělají garančky na moji i30/2015 a docela spokojenost (dříve prodejce HYUNDAI teď prodávaj FIAT • MITSUBISHI • SUBARU).Školník píše:Mejzlik: V Sokolově ale není Hyundai ne? O tom ve Varech jsem teda nevěděl, tam je právě ten Auto Typ Rakovec. O tom asi nic nevíš?
Mrkni sem https://www.youtube.com/watch?v=tYsXjOJZDbsŠkolník píše:Mejzlik: To je dobrý vědět. Díky.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |