Ahoj,
chcem sa spytat ci nahodou niekto z Vas neriesil podobny "zaujimavy" problem s Elou.(mozno aj iny model hyundai)
Asi tak pred mesiacom, pri dlhsej ceste mimo mesto som si chcel zapnut tempomat,no po stlaceni tlacidla na volante ON/OFF sa nic nedialo....(predtym to fungovalo ok kedykolvek,ked som to potreboval).
Bol som na diagnostike,kde vyhodilo ako chybu snimac spojky,chyba sa vymazala, tempomat sa uz aktivovat dal,rozisli sme sa s tym,ze ak sa chyba znovu objavi,objedna sa ten snimac a vymeni sa...
Fungovalo to asi tak pol dna (sem tam pri jazde som si overoval ci sa da tempomat aktivovat).Tak sa ten snimac objednal a vcera aj vymenil...potesil som sa,ze uz je to ok,ale fungovalo to znova iba asi tak pol dna....ked som isiel poobede po manzelku z prace,tak som jej chcel ukazat,ze uz to funguje a ono to uz neslo znova aktivovat...
Takze chyba bude asi niekde inde ako v tom snimaci...(asi som ho menil uplne zbytocne).
Neriesili ste to nahodou niekto?Nerad by som isiel stylom pokus -omyl a menil tam dalsie veci, ktore su mozno tiez ok,tak budem rad za kazdu dobru radu
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
.
Nie je to ziadna "tragedia" ,no na taku letnu dovcu by bolo super aby som ten tempomat mohol vyuzit...