svietia kontrolky
Moderátoři: miooo, Moderátoři
Re: svietia kontrolky
Mal som rovnaky problem a bol to snimač brzdoveho pedalu.
- Reklama
V servisu mi řekli že mám vyhnily piny v konektoru co jde do řídící jednotky ABS a jedině vymana kabelů a cena 70 tis. Tak jsem rozebral ten konektor a byli čisté nic jsem tam nenašel tak jsem je prostrikal a jehlou všechny piny prihnul aby lépe dolehali. A už jeden rok vše v pořádku, tak doufám že bude už klid. Snad vám to pomůžestevo1 píše:Zdravim ja mam tiez taky problem s tym svietenim kontroliek. Mozte mi poradit co stym? Pan Vlastimil uz vam to nesvieti? Ako ste to vyriesili?
Hyundai Santa fe 2.2crdi 2007
jak píše fredy - u mne to byl spínač u brzdového pedálu za 350,- ( např. mro ) a 15 min plazení se pod volantem. svítoilo mi nepravidelně ESP a ještě něco, nevím už.
poznáte to relativně jednoduše - nesvítí vám brzdová světla....
zdar
poznáte to relativně jednoduše - nesvítí vám brzdová světla....
zdar
Hyundai new SantaFE III- EX Technology+SKY
Hyundai Tuscon II _ 2.0 CRDI N Line
Hyundai Tuscon II _ 2.0 CRDI N Line
Dobrý deň Števo1, mám ten istý problém. Pri dlhšej jazde na Tucsone mi začnú svietiť kontrolky ABS + ESP + diferenciálu.....a navyše mi svieti aj kontrolka Airbagu. Vyriešili ste nejak svoj problém s kontrolkami? Poraďte mi prosím. Ďakujemstevo1 píše:Zdravim ja mam tiez taky problem s tym svietenim kontroliek. Mozte mi poradit co stym? Pan Vlastimil uz vam to nesvieti? Ako ste to vyriesili?
Dal, někdo z těch co jim to takhle blbne, do auta nějakou LED žárovku?
Míra
Míra