![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Mám objednané ledky,nálepku, plastové páčidielka.
Ešte mi treba objednať gumovú vaničku do kufra a letné pneumatiky.
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
To je věc názoru, já je mám už několik let a maximální spokojenost.hafush píše:Ty TruCam jsou taky pěkné sračky, jako všechny ostatní čínské noname. Já jí vytipoval tátovi a ten se s ní statečně pral skoro rok , než jí po 4 návštěvách servisu konečně vrátil.
Štěpáne, a chodí to spolehlivě? Já měl předtím taky Truecam a musel jsem každou chvíli resetovat. Byl jsem rád, že mám napájení přes cigareťák v palubce, alespoň jsem to mohl rychle za jízdy vypnout a zapnout. Teď má Xiaomi a přes 20 tkm chodí pořád spolehlivě, zatím bez jediného zamrznutí.Mr. HYUNDAI píše:Po dvou A4, jsem si loni pořídil do Ferdy A5s a protože chodí OK, tak jsem jí do Karkulky koupil taky. A než se mě někdo zeptá na zapojení, tak rovnou říkám, že nevím. Nechal jsem napájení zapojit elektrikáře v autorizáku při montáži GPS lokátoru a kabel vyvedl dle mého přání vedle zrcátka.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |