hands free Parrot v nové Santa Fe
Moderátoři: miooo, Moderátoři
hands free Parrot v nové Santa Fe
Ahoj všichni!
Máte někdo zkušenost s tím, zda jde k rádiu v nové santě připojit bluetooth hands free Parrot? K některým "originál" rádiím to prý připojit nejde.
Máte někdo zkušenost s tím, zda jde k rádiu v nové santě připojit bluetooth hands free Parrot? K některým "originál" rádiím to prý připojit nejde.
- Reklama
-
Od výrobce Papouška nebo mobilu? Na jednom zařízení sem musel upgradovat FW, zlepšilo se párování přes BT, ale jinak všechny funkce okolo jsou disabled, i telefonní číslo musim vyťukat na mobilu. Ale třeba Nokia 6230 jede bez problémů.koddet píše:Pokud ne, většinou stačí nahrát novější firmware. Je na to utilita přímo od výrobce a není to tak složitý.Tomikp píše:Akorát se papoušek ne s každym telefonem na 100% kamarádí.
Hyundai Sonata 2.0i 16V GLS 2002
MDA Compact. Ten s původnim FW se nebyl schopen automaticky připojit. Jakmile jsem vlezl do auta, muselo se to ručně spárovat. Pak jsem přehrál novější FW v MDA a tohle odpadlo. Jenže jak klesne baterka pod 30%, po spárování se automaticky spustí hovor, přitom z telefonu se nikomu nevolá. Když to stopnu, spustí se neskutečná siréna a nejde to zastavit. Zastaví se to za chvilku samo - bylo by to dobrý psycho pro zloděje třeba , ale je to hnus to poslouchat. Tohle se s Nokií nestává.
Hyundai Sonata 2.0i 16V GLS 2002
- DanielD952
- **
Re: hands free Parrot v nové Santa Fe
Ahoj, chci si také namontovat Parrota...nevíte někdo, zda je nutné koupit redukci k připojení na kabely, neo zda má santa klasický ISO konektor? U Forda jsem musel dokoupit ještě redukci za 500 aby to šlo propojit a nerad bych to tady zjistil až po vymontování. Mimochodem, netušíte, jak vyndat rádio, nikde jsemnenašel žádné mezírky na zasunutí čehokoliv.
Hyundai Santa Fe 2,2 CRDI, 143kw, 194 PS, 387 Nm, 2007
Spotřeba 7,0 - 7,5l/100km
Spotřeba 7,0 - 7,5l/100km