Nový Hyundai Accent
Moderátoři: Martun, Moderátoři
- Reklama
Re: První závada...
Ahojte, mne zacala sedacka vodica vrzgat hned po kupe, plus minus.. uz som s tym bol 2x v predajni, prvy krat to len premastili a vydrzalo to asi 4 zatacky a nasledovalo to iste vrzganie...Druhy krat som bol s tym istym problemom len pred tyzdnom cca a vydrzalo to nevrzgat asi 20km a potom sa to znovu spustilo. V predajni mi naposledy tvrdili, ze sedacku vybrali von, podotahovali, premazali a dali naspet a znovu ponatierali atd atd... Uz mi je vrcholne trapne tam chodit s tym istym problemom, ale kedze mi to opravovali uz 2x, dam im este jednu sancu a nasledne budem reklamovat sedacku a ziadat vymenu... pekny den vsetkym ahojte..a apropoo mam 1,4 benzin, elegance v ciernej, bezove potahy..prave najazdene cerstvych 5.000 km od 19.septembra 06..Bodo píše:Nazdar všichni Hyundaiáci,
takže dnes se mi po najetých 2500km objevil první problémek, v zatáčkách mi začala povrzávat sedačka (na dírách, nebo v ostřeji projetých zatáčkách).
Takže v pondělí volám do servisu a jsem zvědavý na výsledek - přístup, rychlost atd.
- David C3
- Kontaktovat uživatele:
par fotek
foto...
Accent Crdi Elegance GOLD 02/2008, parkovací čidla,Folie, 95tis km
Fabia II FL combi TSI 77kw DSG Elegance, inter. RS. 16 elba. 50tis km
YETI 2.0 TDI CR PDF 4x2 Experience 10/2009 ice blue, 17 alu, najeto 100tis km
Celadon Blue !je super farba, stále to vravím )
http://www.youtube.com/watch?v=71K0SQnODWw
celkom svižná akcelerácia
http://www.youtube.com/watch?v=71K0SQnODWw
celkom svižná akcelerácia
mx5/swiftsport/santafe/accent
- David C3
- Kontaktovat uživatele:
někak divně řadí na tu 2 bud přes spojku a špatně ji pusti.. nevím je to divné jak to ze 40 vyletí na 60 a pak pauza pak v 80 řadí na 3.. ale jinak to jede mooooooooooooooooooooc hezky!!!!
- David C3
- Kontaktovat uživatele:
co říkate na tyhle skladovky a eventuelně prodejce?
http://www.smucler.cz/hyundai/aktualni_ ... l.asp?id=3
http://www.smucler.cz/hyundai/aktualni_ ... l.asp?id=3
Accent 1.4
Ahojte,
před nějakým časem jsem zde reportoval problém se studenými starty u motoru 1.4(kuckání, nepravidelné otáčky apod.) resp s během po startu. Problém byl celkem známý u getzů 1.4, ale na accenty ještě neměli opravu.
Jedná se o problém řídicí jednotky. Už mám domluvený termín výměny firmware, tak pak podám zprávu jak to dopadlo...
Tzn. pokud by někdo měl podobný problém tak zajet na výměnu FW.
Ještě bych měl dotaz na chladicí kapalinu. Po 3M jsem se teda podíval i do motoru a koukal jsem jak blázen, chladicí kapalina asi 2cm pod ryskou "low". Motor se nepřehříval takže jsem myslel, že je to ok.
Jak jste na tom vy ? Jak budu na výměněn FW tak mi to zkontrolují.
před nějakým časem jsem zde reportoval problém se studenými starty u motoru 1.4(kuckání, nepravidelné otáčky apod.) resp s během po startu. Problém byl celkem známý u getzů 1.4, ale na accenty ještě neměli opravu.
Jedná se o problém řídicí jednotky. Už mám domluvený termín výměny firmware, tak pak podám zprávu jak to dopadlo...
Tzn. pokud by někdo měl podobný problém tak zajet na výměnu FW.
Ještě bych měl dotaz na chladicí kapalinu. Po 3M jsem se teda podíval i do motoru a koukal jsem jak blázen, chladicí kapalina asi 2cm pod ryskou "low". Motor se nepřehříval takže jsem myslel, že je to ok.
Jak jste na tom vy ? Jak budu na výměněn FW tak mi to zkontrolují.
Tak presne tento problem mam aj ja (studene starty, otacky a pod) tak by som bol velmi rad keby to sem potom hodis, o co presne tam ide..Mne totiz v servise na to povedali len to, ze "to je normaalne, ono ked je studene tak sa musi spriatelit s vonkajsou teplotou" a nakolko ja som v tychto veciach analfabet tak som to bral ze "OK" .. snad vedia o com hovoria.. takze som sa nedavno vratil z tretej neuspesnej opravy vrzgajuceho sedladla vodica, tam ma potesili ze NEMAM narok na vymenu sedadla ani po troch opravach.. a ze mam chodit stale do servisu...tak to vidim ze si na ten nas servis posvietim trosku... ahoj