Spotřeba mi klesla skokově po ujetí 6000 km. Jinak jedu pořád jen Vervu 100 + VIF. Spotřebu máš ale hezkou, já jsem pořád přes devět

Tudy: Zatím jsem nikam nevolal, aby mi změřili Nko, ale rozhodně to mám v plánu, jen to asi nebude hned.

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Haha super, heleď je fakt, že jsem jel jako prase, ale říkal jsem si že určitě musí být prostor pro lepší gumy, osobně si myslím, že Federal RS-R mi držely o něco víc než obuté Pirelli P Zero, ale Federaly jsem měl na zcela jiném autě (310 HP a 1,33 tuny, předokolka bez samosvoru), tak to bohužel nemohu úplně objektivně porovnat - také šly velmi rychlé do hájeDeegr píše:Koukám stejný blázen, jako já![]()
A přesně vím, proč považuješ ten samosvor za magii, já to psal už někdy dříve, protože to co předvádí prostě popírá fyzikální zákony. Předokolka by neměla takhle vypálit ze zatáčky
Mě včera Nko na tom rozpáleném asfaltě ukázalo dokonce 1.32g, ale jinak jsou maxima většinou kolem 1.2g. Bylo to při výletě do Plas v těch serpentýnách.
Spotřeba mi klesla skokově po ujetí 6000 km. Jinak jedu pořád jen Vervu 100 + VIF. Spotřebu máš ale hezkou, já jsem pořád přes devět
Tudy: Zatím jsem nikam nevolal, aby mi změřili Nko, ale rozhodně to mám v plánu, jen to asi nebude hned.
Kolik vám PP ukazuje teplotu oleje ? Mě v Leonovi kolem 103 °C pokud je venku pod 20 °C a jedu dle předpisů a netočím motor nad 4 tis ot/min, když na to šlápnu a je venku nad 30 °C tak mi to leze na 110-113 °C, ale nikdy výše.Deegr píše: ...udržet celistvý film na stěnách válcích i při dlouhodobých teplotách oleje 125°C...
Zhruba během 10km vyleze pomalu na 90°C cca, kde se ustálí pro běžnou jízdu a když jedeš delší dobu fakt kudlu, tak jsem měl max 110°C. Přesné číslo tam není, jen graficky znázorněný rozsah 50 - 100 - 150°C, který se postupně vyplňuje dle aktuální teploty.Tudy píše:Kolik vám PP ukazuje teplotu oleje ? Mě v Leonovi kolem 103 °C pokud je venku pod 20 °C a jedu dle předpisů a netočím motor nad 4 tis ot/min, když na to šlápnu a je venku nad 30 °C tak mi to leze na 110-113 °C, ale nikdy výše.Deegr píše: ...udržet celistvý film na stěnách válcích i při dlouhodobých teplotách oleje 125°C...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |