Tak včera trasa Slovensko a zpět, cca 1 000 km za den.
Dojmy z auta jsou naprosto kladný, motorově to auto jede naprosto skvěle, jeli jsme 4 dospělí, bylo jedno, jestli se jede po rovině nebo do kopců. Tomu motoru je to fuk. Jeli jsme za Třebíčem v místě, kde se jezdí závody do vrchu, v kopci šlápnu na plyn a auto vyrazí jak po rovině. Fakt paráda. Spotřeba 7,8 l, což při obsazení a novým motoru považuju za skvělý. Jízda s automatem je naprosto balzám, řadí skvěle, když potřebuje do kopce, podřadí i o dva stupně. Navíc řadí zhruba podobně, jako bych řadil já. O motoru i řazení člověk skoro neví, vše v tichosti. V sedačkách se sedí moc dobře, tělo nebolelo ani po tak dlouhý jízdě. Řízení mi přijde trochu tužší, než bylo v Elantře, tam šel volant lehčeji. Naprosto skvělá věc je hlídání mrtvého úhlu, na dálnici a ve městě jako Bratislava v hustým provozu senzační. Navigace vyhledává rychle, funkce řazení do jízdních pruhů je graficky moc dobře udělaná, v Brně jsem hodně využíval. Trasy hledá celkem logický, nejrychlejší, zatím mě nevedla nějakou zkratkou ala pole (to se mi občas stalo u minulé navigace Garmin). Hlas (paní) jsem u navigací slyšel už příjemnější, ale na druhou stranu není nejhorší, nemluví tak často, ale zase vždy včas a přesně. V noci bych ale uvítal možnost ještě více snížit jas navigace, i když jsem ji dal na nejnižší úroveň, stále byla celkem jasná a trochu oslňuje. Co se týká světel, LEDky svítí opravdu skvěle, přisvětlování do zatáček mnohokrát pomohlo. Dálkový už nejsou samozřejmě takový terno, ale svítí dobře. Tempomat na dálnici v pohodě, rychlost drží na 1 km přesně, navíc díky automatu si pro udržení rychlosti třeba i podřadí (což u manuálu u Elantry nešlo, tam zkrátka auto do kopce zpomalovalo, pokud už nemělo sílu). Při telefonování přes handsfree se mi občas stalo, že po ukončení hovoru mi hudba hrála jen ze zadních repro. Při kouknutí do setup, byl balance nastaven jen pro zadní sedačky. Kliknutím pro centrování zase ok. Nějaká blbost.

Kamera vzadu by potřebovala být schovávací, při cestě v dešti je při couvání obraz jako od Picassa (kamera je špinavá a plná deštivých kapek). Každopádně zápory jsou jen v detailech, jako celek je to skvělý auto nejen na dlouhý přesuny.