Kyrmonův accent 1,4- Bronze gray metallic
Moderátoři: Martun, Moderátoři
Re: Kyrmonův accent 1,4- Bronze gray metallic
Věřili byste, že v celý ČR není jediný nový pravý přední světlo? Až teď ve středu by ho měli konečně dodat do servisu a pak už by prá nic nemělo bránit tomu, aby to celý sestavili dohromady a já si snad příští týden pojedu mazlíka vyzvednou
A přitom levý světlo mají prý všude , takže příště až budu mít neodolatenou potřebu bourat (snad už nikdy ) tak jedině na levou stranu..
A přitom levý světlo mají prý všude , takže příště až budu mít neodolatenou potřebu bourat (snad už nikdy ) tak jedině na levou stranu..
Hyundai Accent 1,4 71kW 08 Bronze Gray Metallic
- Reklama
HYUNDAI IX55 3.0crdi V6 176KW
prodáno
NISSAN X-TRAIL 1.6 DCI 96KW
KIA SORENTO XM FL 2.2 145KW
NISSAN MURANO 3.5 V6 188KW
HYUNDAI GRANDEUR 3.3 V6 173KW
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Koupeno: 03.08 ukradeno 02.14
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Já kupoval obě právě v auto kelly ..... protože jsem si je vlastní blbostí zničil za pár hodin od objednání byly na prodejně.
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
kdyt jo, mají obě skladem.
jak jsi je zničil símtě? Čistil jsi to drátěnkou?
jak jsi je zničil símtě? Čistil jsi to drátěnkou?
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Huh, tak to museli dnes naskladnit, když jsem koukal včera, tak všude bylo dodání do 16ti dnů.. u pravé strany.. levý skladem měli..je fakt, že dnes po telefonatu se servisem jsem se již nekoukal (včera jsem byl ještě nervni z nevedomosti)
Spíš je mi divný, že světlo, který se mění docela často nikde není, ale s tím předním ramem, jak drží saharu a naraznik problém neměli .. ten zas nemůžu v dílech najít já
Vilda: jak?
Spíš je mi divný, že světlo, který se mění docela často nikde není, ale s tím předním ramem, jak drží saharu a naraznik problém neměli .. ten zas nemůžu v dílech najít já
Vilda: jak?
Jednoduše ..... auto, včetně reflektorů jsem měl zadělaný od pryskyřice, protože jsem parkoval pod borovicemi. A když jsem Ácu čistil techn. benzínem, vzal jsem i přední světla a byly v hajzlu benzín je úplně rozpustil.
ty sis vlastnoručně vyrobil sleponě.....Vilda píše:Jednoduše .....A když jsem Ácu čistil techn. benzínem, vzal jsem i přední světla a byly v hajzlu benzín je úplně rozpustil.
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
To já bych se bál vzít ten benzín i na karoserii.. bych pak musel nejmíň 3x celý auto důkladně navoskovat, abych se mu nějak omluvil Ale jinak teda nevím, jak jinak to odstranit (teda ChrisFix má jedno video, kde zkouší všechny možný přípravky, ale nic účinného mi v hlavě neuvizlo..)
Já mám problem i s lejny od much.. člověk to celý poctivě umyje (doma, wapka, 2 kýble...)a auto krásně čistý.. začnu sušit a ty ho*na se zázrakem objeví.... kolikrát jsem schopen i tvrdit, že tam před mytim žádný nebylo
Já mám problem i s lejny od much.. člověk to celý poctivě umyje (doma, wapka, 2 kýble...)a auto krásně čistý.. začnu sušit a ty ho*na se zázrakem objeví.... kolikrát jsem schopen i tvrdit, že tam před mytim žádný nebylo
Mě smůla ze stromu šla dobře technickým lihem.
Ho.na půjdou asi taky...
Ho.na půjdou asi taky...
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Techn. benzín laku vůbec nic neudělal a pryskyřice šla dolů snadno. I z čelního okna ....
Jako bývalý automechanik, neudělám bez techn. benzínu ani ránu. Používám ho v podstatě na všechno, co potřebuju umýt od šmíru, na odmaštění brzd a dokonce s ním čistím i motorku, kde je taky dost plastů a vždycky to bylo v pohodě.
Proto mě vůbec nenapadlo, že dělá přední reflektory z nějakého šit plastu a benzín je skoro rozpustí
Jako bývalý automechanik, neudělám bez techn. benzínu ani ránu. Používám ho v podstatě na všechno, co potřebuju umýt od šmíru, na odmaštění brzd a dokonce s ním čistím i motorku, kde je taky dost plastů a vždycky to bylo v pohodě.
Proto mě vůbec nenapadlo, že dělá přední reflektory z nějakého šit plastu a benzín je skoro rozpustí
Já smolu dostával z auta normálním sádlem a pohoda.
.........
Jo, kdybyste se teď někdo nacházel na řece Sazava, tak bychom se možná mohli v nějakým.kempu.potkat a dát pivo Jsem prvně na vodě a nějak byly přeceneny mé síly..jedeme z Ledce do Ledecka a dneska jsme museli dát 20km...9 hodin padlovani a ujeto jen 20km... ta voda vůbec neteče a často se přenáší
https://mlparts.cz/autodily/hyundai/acc ... tId=291423
Tady taky mají a za dobrou cenu a za dobrou cenu mají všechno .......
Tady taky mají a za dobrou cenu a za dobrou cenu mají všechno .......
New Accent - 1,4i , elegance , gold biege , 10/2008
Tak dnes jsem měl povzbudivý telefonát, že áca je konečně (po měsíci) opraven A jako naschvál mi v práci začala výluka a jsem nejnepostradatelnější člověk zrovna v momentě, kdy se mi to nejmín hodí (však to určitě znáte, když místo obvyklých 4 pracovních dnů musíte jít všech 7 ).. a nechci, aby jim tam v servisu stál zbytečně dlouho a zabíral jim kapacitu (kor když nevím, jestli by ten příští týden byl volnější)
Teď mi zbývá jen doufat, že zítra stihnu zapojit vše, co se dá a že tam v pátek nebudu muset
Teď mi zbývá jen doufat, že zítra stihnu zapojit vše, co se dá a že tam v pátek nebudu muset
Tak v práci to nakonec naštěstí klaplo a mazlík je zaparkovaný hezky pod dozorem Teď už jen čekám až přestane pražit venku slunce a půjdu ho vyleštit k dokonalosti a následně nahodím nějaký to foto
Edit: člověk míní, život mění.. o víkendu jsem se k focení nedostal z osobních důvodů a teď přes týden zas je toho v práci tolik, že nevím, kam dřív skočit + musím najít nějaký hezký místo na focení, na firemním parkovišti mi to přijde blbý
Edit: člověk míní, život mění.. o víkendu jsem se k focení nedostal z osobních důvodů a teď přes týden zas je toho v práci tolik, že nevím, kam dřív skočit + musím najít nějaký hezký místo na focení, na firemním parkovišti mi to přijde blbý