Nazdar,
v prvom rade prajem veľa spokojných kilometrov s novou Ara Blue!
Tú farbu chcela moja dcéra, ale medzi skladovkami v najvyššej výbave s automatom na Slovensku už nebola...
Čo sa týka aktuálnej dopravnej situácie v zabudovanej navigácii, môžem z vlastnej skúsenosti povedať, že je to možné a hlavne funguje to! Druhý deň po tom, ako sme auto prevzali sme boli s rodinou v Bavorsku (na česko-nemeckom pomedzí), takže som si užil D1 ... Navigáciu som mal spustenú a celý multimediálny systém som mal spojený s mobilom cez WiFi hotspot. Po spárovaní o cca jednu minútu mi na displeji ukázalo, že stiahol aktuálne info o doprave.
Keď sme sa vracali po D1 (od Prahy na Bratislavu), tak ma navigácia pri Devět křížu ťahala dole z dialnice. Ešte dcérke som ukazoval, že nech sa pozrie, že čo blbne tá navigácia, že nás posiela dole z dialnice... Ale asi po 5 km som sa dostal do kolóny a zrazu sa mi príjazd domov posunul asi o 35 minút... Bolli sme ešte pred Brnom a tak som asi po 10 minútach v kolóne zišiel z dialnice smerom na brnenský autodrom (raz odbočil cez zákaz) a išiel smerom do Brna a na dialnicu som sa napojil až za kolónou...
Takže keď si spáruješ mobilné dáta(cez WiFi hotspot) s navigáciou, budeš mať skutočnú online navigáciu v aute