Neboj časom si zvyknešmidii píše:Zdravím všechny a prosím o radu. Když řadím nahoru, tzn. třeba z 3 na 4, otáčky dlouho visí nahoře než pomalu začnou padat, když to vytočím a řadím nahoru, je to velmi nepříjemné, vlastně sešlápnu spojku a než zařadím, tak motor furt řve. Já jsem to tu už dříve četl, že to je asi normální a je to tak nastavené z továrny. Nemůžu to znova najít. Chci se zeptat, jestli to někdo nezkoušel odstranit třeba novým softwarem, nebo jinak, opravdu mně to hodně vadí,špatně se mi tak jezdí. Ptám se nejprve zde, protože s tím chci jít do hyundaie, jestli s tím jde něco udělat, ale nechci se nechat opít rohlíkem. Děkuji moc za rady.
Je keď som prechádzal na Tucsona z GolfIII tak som nadával teda hrozne. Potom to postupne prestalo (zvykol som si). Ked mu nakladáš tak treba postupne pustiť skorej plyn a počkať až motor vyjde zo záberu a až potom radiť.
No ale keď si chcel žihadlo nemal si si kupovať takéto auto. Aj keď v tomto režime je zase auto svižné ale neviem čo ti na to povie spojka.