Alfovo Ela - Kladivo na Octavii :)
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Kamílek
- **
- Kontaktovat uživatele:
Re: Alfovo Ela - Kladivo na Octavii :)
Ahoj Alfe. Konečně jsem dočetl tvý vlákno až do konce. V první řadě díky za spoustu užitečných info. Zároveň bych se chtěl zeptat, jestli bys mi neprozradil, kde jsi nechával dělat ochranu podvozku + vystříkání dutin. Vzhledem k tomu, že jsem od Plzně, tak s cestou do Klatov k prověřenýmu řemeslníkovi nemám sebemenší problém
- Reklama
To jsi dobrej, zes to cele docetl. Klobouk dolu Dutiny a spodek jsem jiz dvakrát nechal udelat zde: http://www.kroa.cz/
Když jsem menil olej u soukromníka, tak se dival na spodek a rikal, ze je to udelany kvalitne. Takze asi tak. Cena byla myslim kolem 2800. Je ale mozne, ze uz zdrazili.
Poprvé auto bylo hotove ten samy den a podruhe az den druhy. Měli toho hodne.
Když jsem menil olej u soukromníka, tak se dival na spodek a rikal, ze je to udelany kvalitne. Takze asi tak. Cena byla myslim kolem 2800. Je ale mozne, ze uz zdrazili.
Hyundai ELANTRA 1,6 MPI STYLE 97 kw/132hp
- Kamílek
- **
- Kontaktovat uživatele:
Bylo to zábavný a poučný čtení, tak se to četlo skoro samo Díky moc Alfe.
Jo Alf je srdcař
Hyundai I30 kombi, 1.6gdi, weekend. Tucson 2022, 1,6 T-gdi, 110kw, 4x4, smart
Honda Jazz, 1,4, 2008- prodaný
Hyundai Getz, 1.3, 2003- prodaný
Honda Jazz, 1,4, 2008- prodaný
Hyundai Getz, 1.3, 2003- prodaný
- Kamílek
- **
- Kontaktovat uživatele:
Alfe ještě jednou moc děkuju za tip/doporučení. Včera ráno jsem jim to zavezl a dneska odpoledne to bylo hotový. Máš u mě pivo a nebo drink.Alf6 píše:To jsi dobrej, zes to cele docetl. Klobouk dolu Dutiny a spodek jsem jiz dvakrát nechal udelat zde: http://www.kroa.cz/
To já si to zatím stříkám sám.. ale jde to blbě, když člověk má jen ty malý pojízdný zvedáky
btw Alfe? už ti někdy ONR změnilo barvu? zatím vím jen o naředěným, origo balení jsem ještě nehledal
btw Alfe? už ti někdy ONR změnilo barvu? zatím vím jen o naředěným, origo balení jsem ještě nehledal
Hyundai Accent 1,4 71kW 08 Bronze Gray Metallic
Já osobně jsem ho kupoval asi před 4 lety (nebo tak nějak, to tenkrát Alf objevil a doporučil) a od té doby mám ještě asi třetinu v lahvi a pořád vypadá stejně jako když koupil. Je fakt, že teď už tolik nepoužívám, jak u nás otevřeli wapku s voskem, tak jsem nějak zlenivěl Ale občas když mám chuť a chvilku, tak ONR ještě použiju.
Hyundai Tucson 2.0 CRDi 136KW, A/T, Style Premium, barva Ara Blue +
Hyundai i30 Fastback, 1.4 T-GDI, Style, barva červená
Hyundai Elantra Style Premium, 2011, světle modrá
Renault Scenic 1.9 dCi r.v. 2002
Peugeot 306 r.v. 1996
VW Golf I r.v. 1979
Hyundai i30 Fastback, 1.4 T-GDI, Style, barva červená
Hyundai Elantra Style Premium, 2011, světle modrá
Renault Scenic 1.9 dCi r.v. 2002
Peugeot 306 r.v. 1996
VW Golf I r.v. 1979
Myslím, že 100%koncetrat má barvu stejnou... Ale naredeny v rozprasovaci po měsíci zežloutnul ale voní furt hezky
No.. samoobsluzná myčka je teď taky to jediné, co mi teď zbývá... u nás platí zákaz zalévání, mytí aut a napousteni bazénů.. rok co rok přes léto.. naštěstí myčka je blízko firmě a tam zákaz neplatí..
Člověku všechno zakážou a pak se dozví, že opět chtějí zdražit vodu kvůli malé spotřebě
No.. samoobsluzná myčka je teď taky to jediné, co mi teď zbývá... u nás platí zákaz zalévání, mytí aut a napousteni bazénů.. rok co rok přes léto.. naštěstí myčka je blízko firmě a tam zákaz neplatí..
Člověku všechno zakážou a pak se dozví, že opět chtějí zdražit vodu kvůli malé spotřebě
Ředíš to destilkou, nebo vodou z kohoutku? Já dávám destil. vodu a barva se nemění.
Na jaře měli.hezkou akci v penny na 5l destilku a tak jsem se předzásobil
ONR uz asi tretim rokem nepouzivam´:)
Místo toho máš ten Sonax? btw, proč jsi upustil od toho křemičitýho sealantu? (respektivě jsem dlouho na něj neviděl chválu)
Ahoj. Fakt jsi tam byl, jo? No mne pokazde kapal ze dveri ještě vosk tak pul dne mam to doted na castech prahu..samozrejme ma uz cernou barvu, jak se na nej nachytal prach. Jsem rad, ze jsi spokojenKamílek píše:Alfe ještě jednou moc děkuju za tip/doporučení. Včera ráno jsem jim to zavezl a dneska odpoledne to bylo hotový. Máš u mě pivo a nebo drink.Alf6 píše:To jsi dobrej, zes to cele docetl. Klobouk dolu Dutiny a spodek jsem jiz dvakrát nechal udelat zde: http://www.kroa.cz/
nechtel jsem "zbytecne" Elu kropit vodou. Jinak je to samozrejme dobry produkt...stejne jako všechny co jsem doporucil a nebo vyzkousel...Ale nejlelepsi je v pomeru cena/vykon asi ten Sonax. Pouzivam redeny 1:1 s destilovanou vodou. Lehkou spinu odstrani a lak chrani fantaticky. Staci procist diskuse na internetukyrmon píše: Místo toho máš ten Sonax? btw, proč jsi upustil od toho křemičitýho sealantu? (respektivě jsem dlouho na něj neviděl chválu)
Vidíš, to já mám problém poznat, kdy už vosk na autě nestojí za nic... kéž bych se konečně dostal k normálnímu ručnímu mytí a nanešení pořádnýho vosku od Meguiars místo těch expresních wapek