Santa fe II dotaz
Moderátoři: miooo, Moderátoři
-
Santa fe II dotaz
Ahoj všem, chi poprosit o radu. Vlastním Santu a odešel mi alternátor, samozřejmě jsem koupil nový, který jsem si měnil sám (auta si sám opravuji) Můj dotaz je Nový altík reklamuji v tom problém není, ale co mě zařáží že se mi rozsvítily brzdy a auto nebrzí (nejede posilovač) . Otázka je...... může to mít význam? Do té doby no problém u Jiných aut ,které jsem vlastnil se mi to nikdy nestalo. Díky za rady v pondělí se do opravy zase vrhám
- Reklama
- Richard555
Re: Santa fe II dotaz
No jestli máš CRDI tak na altíku je i tzv. vakuová pumpa, ta ti dělá potřebný podtlak pro posilovač brzd , takže jestli jsi koupil správný altík včetně vakuové pumpy ? Je možné, že se musí pumpa přemontovat , nebo nefunguje....... Jestli nemáš CRDI výměna altíku by neměla mít na brzdy žádný vliv
Mazda CX3 2.0 6°man.,IX55 V6 CRDI 4x4,Santa Fe CRDI VGT 4X4 2005,YAMAHA 125 Majesty 2005,bejvávalo:Daewoo Nubira kombi 2.0 CDX LPG,Škoda Felicia Kombi 1,3MPI,Pontiac Le Mans,Mistubishi Space Wagon,Škoda Favorit,Moskvič 2140,Moskvič 403,skůtr ČZ175
-
Díky .... ano mám tam podtlak mám Santu II 2006 Crdi 4X4 . V pondělí si vyzvedávám novýRichard555 píše:No jestli máš CRDI tak na altíku je i tzv. vakuová pumpa, ta ti dělá potřebný podtlak pro posilovač brzd , takže jestli jsi koupil správný altík včetně vakuové pumpy ? Je možné, že se musí pumpa přemontovat , nebo nefunguje....... Jestli nemáš CRDI výměna altíku by neměla mít na brzdy žádný vliv
- Richard555
Mám pocit, že je tam i přívod oleje, tedy pokud si pamatuju byly tam snad 2 hadice, jedna na podtlak a jedna na olej, ale sundaval jsem altík kvůli přeběhové spojce a je to už dlouho....
Mazda CX3 2.0 6°man.,IX55 V6 CRDI 4x4,Santa Fe CRDI VGT 4X4 2005,YAMAHA 125 Majesty 2005,bejvávalo:Daewoo Nubira kombi 2.0 CDX LPG,Škoda Felicia Kombi 1,3MPI,Pontiac Le Mans,Mistubishi Space Wagon,Škoda Favorit,Moskvič 2140,Moskvič 403,skůtr ČZ175
-
Hotovo spraveno......jen ten přístupRichard555 píše:Mám pocit, že je tam i přívod oleje, tedy pokud si pamatuju byly tam snad 2 hadice, jedna na podtlak a jedna na olej, ale sundaval jsem altík kvůli přeběhové spojce a je to už dlouho....