Dobrý den, vlastním hyundai elantra z roku 2002,a poslední dobou se mi začali dít problémy s elektrikou,nejprve přestalo svítit levé přední světlo tak sem si myslel že žárovka. Po výměně žárovek světlo stále nesvítilo.
Ještě k tomu mi přestalo fungovat centrální odemykání,mlhovky,rádio a budíky na palubovce ukazují špatně. Pojistky jsou v pořádku všechny sem je měřil a v pořádku,nevíte kde by mohl být problém?
Elektrika odchází
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
Re: Elektrika odchází
Kostra, někde ti uhnila.
Zjisti kde mají ty spotřebiče druhý vodič co je někde upevněn na karoserii, případně můžeš provizorně kostru od nějakého nefunkčního zařízení propojit drátem na - pól baterky zda bude najednou svítit....
Zjisti kde mají ty spotřebiče druhý vodič co je někde upevněn na karoserii, případně můžeš provizorně kostru od nějakého nefunkčního zařízení propojit drátem na - pól baterky zda bude najednou svítit....
Dějí se mi podobné věci u Suzuki Wagon R+ rv. 2002, vidím za tím obecnou korozi elektroinstalace...
Seat Leon 5F FR 1.8 TSi 162 kW
i30 II combi 1.6 GDi 99 kW (2013)
Suzuki Swift 1,3 50 kW
Suzuki Wagon 1,3 56 kW
Škoda 120 L, LPG
i30 II combi 1.6 GDi 99 kW (2013)
Suzuki Swift 1,3 50 kW
Suzuki Wagon 1,3 56 kW
Škoda 120 L, LPG
Pokud zjistíš že je to špatná kostra jde o to zda je prohnilá někde karoserie a nebo je to pouze někde uvolněné.
Pokud prohnilá karoserie tak vemeš tlustý drát a ty zemnící body hezky všechny propojíš na - pol baterky.
Pokud prohnilá karoserie tak vemeš tlustý drát a ty zemnící body hezky všechny propojíš na - pol baterky.