![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Tí ho rýchlo uzemnia.
![d'oh! #-o](./images/smilies/eusa_doh.gif)
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
I to neni nemozny...vorlajz píše:... a ty by sis představoval kolik? 30 % nebo snad 40 % ?stofo píše:to ano brali by sme to takto len ta výška tej zlavy je otázna... zatial núkajú 15% dole zo štandardnej ceny.![]()
![]()
Pozor pozor Adame... mazda SK zmenila podmienky. Zo zlavy 500€ sa dostali na 10%!!! Plus nova 6-ka ma konecne aj normalne zlozenie vybavy, cize 2,5 liter s automatom s komplet vybavou mas za cca 30000€ + metaliza...idam.i píše:Nech sa popýta v takej Mazde.![]()
Tí ho rýchlo uzemnia.
TakyVotavik píše:no treba ja ji dostal u Valouska
nooo asi si nebol vopred dohodnuty, pracujem ako predajca, a najhorsie co moze byt je, ked pride klient a neda vopred vediet, ze pride. samozrejme ze potom na neho castokrat predajca nema cas, praca predajcu je dost casovo narocna a treba vela planovat (svoj cas, klientov, testovacie jazdy, odovzdavania aut, pripravu aut, logistiku, administrativu ktorej je dost vela...). pripadne klient pride bez ohlasenia o 45 minut neskor, druhy o 30 minut skor, a cely kalendar je rozhodeny, klient caka jak blby, a pritom stacilo +/- prist nacas...shawt píše:Tak to se tam asi musely zmenit pomery. V dobe, kdy ja kupoval auto mi tam jeden prodejce sliboval velmi zajimavou cenu (mysleno slevu), kdyz sem prisel nemel na me cas, soupl me tam naky babe se slovy "kolegyne vi" a baba mi suse vytiskla cenikovou cenu...no koupil jsem jinde o 40tis mene
v cesku to asi funguje inakhavebo píše:Já objednával v únoru (i30 kombi), dodání v dubnu. Po návštěvě 4 autosalonů mi byla nabídnuta sleva 23% z ceníkové ceny(že prý 25% může dát pouze fleet) , aniž bych se nějak moc snažil něco usmlouvat. Zarazilo mi, že v jednom autosalonu se se mnou ani moc bavit nechtěl. Nabídl mi borec cenu dle ceníku a myslel si, že jsem asi vůl. Vyplatí se objet několik autosalonů.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |