Abych se vrátil k tématu, odpověděl jsem spíše ANO. S
![Hyundai :hyu:](./images/smilies/eusa_boohoo.gif)
žiju už 20 let, jezdím s nimi 14 let, přičemž ve vlastní garáži jsem jich otočil 10 (resp. 9. a 10. v garáži aktuálně jsou), ve flotile jich byla spousta, a tak jsem v praktickém provozu vyzkoušel za těch 14 let skoro všechno od Getzů po SantaFé.
Dlouhodobě mě s..e politika importu resp. VV ať už ve vztahu k síti nebo propagaci značky. Už snad 7 let říkám, že odejdu k jiné značce a nakonec mě vždycky přesvědčí dobrá nabídka, abych zůstal. I proto se domnívám, že i další auto bude s velkou pravděpodobností zase
![Hyundai :hyu:](./images/smilies/eusa_boohoo.gif)
. Ale zřejmě to bude později než jsem původně plánoval, protože směřuji k tomu, že Ferda po skončení financování v 02/2019 ve firmě zůstane a nebude zatím nahrazen. Jezdí se mi s ním dobře, má najeto jen 30.000 km a adekvátní náhrada teď v nabídce stejně není. Spěchat není kam (tedy pokud mi nerupne v kouli a nerozhodnu se, že mám krizi středního věku, kterou je nutno akutně řešit -
https://www.fiat.cz/nabidka/podrobnosti ... 124-spider ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
).
25. (OPEL 2.) Astra PHEV GS line
24. (OPEL 1.) Mokka-e Ultimate