To fakt chceš do motoru nalít Metabond???copper5252 píše:do motoru do oleje mám koupený metebond snad bude fungovat jako staré složení metabondu pokud ne taky od něho upustím
Tak pak už se nedivím výsledkům nájezdu tvých minulých vozů
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
To fakt chceš do motoru nalít Metabond???copper5252 píše:do motoru do oleje mám koupený metebond snad bude fungovat jako staré složení metabondu pokud ne taky od něho upustím
Hehe a ze trava je vstupnou branou k tvrdym drogam ja to vidim na VIFAxel.Foley píše: malují čáry
Jejda tak to jsi mě poctil,ale nezlob se,ani náhodoucopper5252 píše:to petzl62: proč pak ? co pak je špatného na metabondu ? ja už tady psal jinde , skus dát metabond třeba do stary java 250 a pak nech udělat vybrus tak tě nastrojař umlatí za to kolik "kamenu" zničil a že se hodně drbal ten "nový" metabond nemám ještě vyskoušený první ho testnu v nečem co mně bolet nebude třeba sekačka nebo motorka nabo najký motor (nehlásíš se jako dobrovolník ? )
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |