pridávam sa do klubu, i keď oneskorene, nerád sa chválim

Auto kúpené na Slovensku (Banská Bystrica, PORTAS), jedná sa o predvádzacie vozidlo, v čase nákupu malo najazdené cca 300km.
Cena: 16 600 EUR*
Výbava: Family
Farba: White Sand
Motor: 1,4 T-GDi
Spotreba aktuálne: 6,8l /100km
Tachometer: cca 9300km
Tankujem:
Benzina Verva 100 v ČR
Slovnaft Evo 100 PLUS v SR
Od predajcu som chcel vyhádať aspoň zimné gumy, ale dostal som jedine plastovu vaničku do kufru, ktorá síce nie je zlá, zabráni preniknutiu vody a bordelu do kufra, ale veci sa po nej dosť šmýkajú a cestujú v kufri.
S autom som zatiaľ spokojný, jazdím prevažne mesto a potom dlhšie vzdialenosti po dialnici. Mrzí ma, že tam nie je adaptívny tempomat, žiaľ aj ten normálny funguje odlišne, v škodovke mi vyhovoval viac (pri preradení sa nevypol, nastavovanie rýchlosti bolo inak). Ďalej ma celkom štve, že nie je možné odklopiť predné stierače v zakladnej polohe, keď chcem napr. odhrabať sneh a bordel, podľa navodu je tam nejaka kravina v držaní pravej pačky po vypnutí motora myslím, ale mne to nejak nefunguje. Zatiaľ ma štvú iba prkotiny. Farba sa mi veľmi páči, na slnku z iných uhlov vyzera vždy troška inak. Trošku bojujem s asistentom rozbiehania do kopca, rozbieham sa skoro, ale to si asi musím zvyknúť.
Kupoval som zimne komplety, chcel som kupiť z Hyundai (Brno), ale disky boli iné ako mám letné (Dezent TX a pneumatiky Nokian WR D3), neochota ľudí, atď.
Zimné obutie:
Disky: Dezent TC 16"
Pneu: Continental TS860 16"
Ventilky: TMPS
Bezpečnostní matice Sicustar
Cena komplet: 23 500Kč*
Palubná kamera:
MIO MiVue 733 + Smart Box II (ešte nenamontované)
*Ceny pridávam pre orientáciu užívatelov fóra, možno to niekomu pomôže.
S otázkami a prípadnými problémami prispievam, budem prispievať do fóra.