Dobry den, mam ix35 1.6GDI r.v. 2012, najeto 73000a uz nejaky cas vysokotlake palivove cerpadlo vydapa divny chrastivy nepravidelny zvuk....mechanici mi rekli ze by to nemenili a nevi cim to muze byt, ze to proste takovy zvuk holt dela a ze zbytecne menit dokud funguje.....chci se zeptat nemate nekdo podobne zkusenosti s timto zvukem od cerpadla?
Nebo nevite zda Hyundai nevedl nejake svolavacky?
Mockrat dekuji za Vasi odpoved
vysokotlake palivove cerpadlo
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
Re: vysokotlake palivove cerpadlo
Zdravím. Sice vlastním i30 1,6GDI,2013,90.000 km, ale na případné zkušenosti se servisy a případné řešení problému jsem také zvědavý. Moje zkušenost stará cca měsíc je, že jsem objel tři servisy, v jednom dokonce nechal udělat 5.servisní (možná již zbytečnou) prohlídku, abych měl tento problém zachycen na papíře (dosud bylo vždy řešeno na parkovišti s výsledkem nic neslyším, vše je normální,atd.) a potom také kontaktoval e-mailem importéra. Výsledek: standardní zvukový projev čerpadla!!
Asi si budu muset zvyknout na zvukový projev dle hodnocení velmi tichého chodu motoru 1,6 GDI jako Diesel
Asi si budu muset zvyknout na zvukový projev dle hodnocení velmi tichého chodu motoru 1,6 GDI jako Diesel
Hyundai i30, 1.6 GDI 99kW, rok 2013 / white sand / výbava Style
Re: vysokotlake palivove cerpadlo
Ahoj, vím, že to je starší téma, ale pár let pozoruji přesně tento popisovaný zvuk u i30 1.6 gdi. Předpokládám, že to nikdo asi moc neřešil.. Mně to dělá jen za studena když je pod cca 10 stupňů. Někdy to přestane po 100 metrech a jindy, když je velká zima to dělá i po pěti km. Žádné další projevy (cukání, kolísání otáček apod.) Když se ale motor ohřeje, prestane to. A v letních měsících se to nestává nikdy.