Někde na foru jsem zahlédl diskuzi ohledně navigace Waze a její funkčnosti v tabletu vozu. Nic více jsem se o tom nikde nedozvěděl a tak to zkusím zde
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Jde rozběhat (pravděpodobně přes bluetooth) Waze v tabletu?
Děkuji za radu.
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
[SK]peter píše:Waze mi funguje bez problémov. iPhone pripojím cez kábel zapne sa mi CarPlay kde mám niektoré apky z mobilu ako Spotify či Waze.
Waze má okresané funkcie, ide vyhľadávať ciele cesty, su tam obľúbené cesty, vyber trás, nahlasovanie udalosti....
Tak že já ve svém mám asi ten menší tablet, neb po připojení do usb konektoru hlásí, že "chyba spojení".Raikin píše:A hlavne co je treba zminit, ze Apple Carplay/Android Auto jde spustit pouze na tom 8" tabletu. Pokud ho mas, tak jen staci stahnout appku do telefonu, pripojit telefon pres USB a telefon te sam vyzve.
Prosím také o návod, neb pokud připojím (originál kabelem) telefon k tabletu ("5") v autě hlásí mi to "chyba spojení".KarelB22 píše:Dovolím si reagovat na příspěvek ohledně rádia. Mám výbavu Komfort GO s display 5" a AA spolehlivě funguje. Tvrzení že funguje pouze na 8" není úplně pravda.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |