Děkuji za každej tip a radu kam bych měl sáhnout.

Moderátor: Moderátoři
To je právě ten problémmikodim píše:Asi by som začal diagnostikou, ktorá ukaze ci sa jedná o elektr. problem, alebo vstrekovanie, tlak paliva atd.. Bez diagnostiky je tazko hladat chybu.
LuKyss píše:Mám i schémata, kdyžtak písni zprávu a já ti to nějak celé pošlu.
Snad vám to půjde přehrát dál jsem to jen pro lidi co mají odkazPuceK píše:Nafta už běží, to je ok, díky za schémata ale teď nastal ten problém se kterým jsem původně přišel. Za studena jede ok ale jak se ohřeje tak to škube, hulí, nemá tah a jakoby jelo na 3 hrnky. Kontrolka se žádná nerozsviti. Prilozim odkaz z YouTube jak se to chová na volnoběh.. snad budete moudřejší a poradíte mi
Čekal jsem tuhle odpověďRichard555 píše:Nechci strašit, ale vypadá to na nějaký vstřik nebo víc - hulí ti to teda fest. Prostě moc paliva jako když očipuješ Koktávku ftdi co táhne vocpoda , ale padaj z ní brikety při přidání plynu .......
Ten test vstřikovačů není až tak drahej - do 5000 by ses mohl vejít a pak samo případná oprava....
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |