![Hyundai :hyu:](./images/smilies/eusa_boohoo.gif)
![Applause =D>](./images/smilies/eusa_clap.gif)
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
To je super cena, a keby je taka na SR ani by som neorigos neriesil. V Prepocte je to 56 Eur.pp25 píše:Tak dnes v autorizovanem servisunamontovany predni i zadni origo zasterky. Cena vcetne montaze 1423,-. Za me velka spokojenost. Urcite to pomuze, uz ted cestou zpet domu to bylo hodne znat. Nevim, proc takovou malickost, ale dulezitou vec, nedaji primo do zakladu pri vyrobe.
Ja som kupil s novym autom a montaz zadarmo bola podmienkou kupi. Nechapem preco to nemontuju uz mi to pripada ako MBcka, kde aj za svetlo v kufri si priplacas.cyro3 píše:To je super cena, a keby je taka na SR ani by som neorigos neriesil. V Prepocte je to 56 Eur.pp25 píše:Tak dnes v autorizovanem servisunamontovany predni i zadni origo zasterky. Cena vcetne montaze 1423,-. Za me velka spokojenost. Urcite to pomuze, uz ted cestou zpet domu to bylo hodne znat. Nevim, proc takovou malickost, ale dulezitou vec, nedaji primo do zakladu pri vyrobe.
Ja mam 3 cenove ponuky z BA autorizakov za predne 31e a zadne 31e a montaz 15-17e = 79e.
Uvazujem ze kupim bez montaze a ked budem menit kolesa na jar, tak si ich namontujem sam.
Vsetci zastupcovia H ich vedia objednat.doktorauto píše:cyro kde v BA boli ti lapače nečistot a mali ich skladom alebo treba objednať?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |