ps : dneska jsem něnil na letni kola a přehazel jsem pozice kol , je zajimavé že se TMPS chitlo hned do 1 minuty

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Nemáš jenom vybavení? Jinak by jsi to zvládl sám? No nevím ...copper5252 píše:ono pokud by se našlo dost lidi na financovani "simulatoru TMPS " ktery nahrazoval TMPS ventylky v kolech tak by nebyl problem to udělat , ja byco to nedělal nemám na to vybavení ale znám jednoho co by byl schopen tohle vymyslet a udělat
ps : dneska jsem něnil na letni kola a přehazel jsem pozice kol , je zajimavé že se TMPS chitlo hned do 1 minutya nehlasi chybu a chová se ok mám I30II 2015/4 facelift
Dobry tip, diky!Baf13 píše:Proč 8000,-?
https://auto.bazos.sk/inzerat/96002526/ ... matike.php.
Koupeny 2 sady a naprosto v pořádku.
A) ako pisal kolega, nestoja 8tforman píše:Jestli máš zbytečných cca 8000.- Kč za sadu, tak je tam prdni.
Mne vydržali od IX.2011 až do I.2017 úplne v pohode a to som pneu prezúval.patriknet píše:Stalo sa už prosím niekomu že mu tpms senzory prestali fungovať z dôvodu slabej batérie? Chystám sa meniť pneu, tak premýšľam ci tam preventívne prdnut nové senzory..
Pneu si prezuval = senzory boli pouzivane pocas celeho roka, ano?idam.i píše:Mne vydržali od IX.2011 až do I.2017 úplne v pohode a to som pneu prezúval.patriknet píše:Stalo sa už prosím niekomu že mu tpms senzory prestali fungovať z dôvodu slabej batérie? Chystám sa meniť pneu, tak premýšľam ci tam preventívne prdnut nové senzory..
Co říkali mě v pneu servisu, tak těch 5-7 let říkají, protože nikdo s nima nemá delší zkušenost
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |